- Kvinder Overtøj

Sort Vero Moda uldfrakke

Vores fokus er faldet på en flot og elegant uldfrakke fra Vero Moda, som du sikkert allerede har hørt en masse om. Vi har selvfølgelig taget uldfrakken med i indlægget, så vi kan dele den med dig.

Her er der tale om et sort og virkelig stilrent look, hvor du får en frakke, der stort set ikke går af mode lige foreløbig. Så du kan sagtens bruge den igen og igen. Sort er jo som bekendt noget der aldrig går af mode.

Det gør selvfølgelig også at du får nemt ved at matche uldfrakken, så du kan få den brugt til mange situationer. Så undgår du også at den bare hænger i klædeskabet, og ikke bliver vist frem, som du stolt kan gøre.

Find meget mere

Skulle du blive forelsket i uldfrakken, eller blot have lyst til at se flere uldfrakker fra Vero Moda, så finder du dem via linket neden under. Du har også mulighed for at klikke på selve billedet. Så kan du hurtigt få lidt ekstra inspiration.

Få fingrene i en Vero Moda uldfrakke her

Sort Vero Moda uldfrakke

Pris: 699kr

Uldfrakke med elegant look

Som du kan se, så har uldfrakken et fint og elegant look, hvor du bruger bæltet omkring maven til at lukke frakken. Så bestemmer du selv hvor stramt det skal være. Den kommer også til at sidde rigtig godt på kroppen, når du selv har mulighed for at løsne og stramme til alt efter behov.

Uldfrakken har et lækkert design, og nogle smarte detaljer såsom lommerne på siden. De passer virkelig godt sammen til resten af frakkens design. Ingen lukning af lommerne, men blot åbne og lidt løse, som resten af det smarte look.

Kunne du bruge uldfrakken? Har du noget på hjertet er du meget velkommen til at skrive en kommentar til os nederst på siden, og fortælle os din mening.

Følg os på Facebook, for at være med på vognen, når der kommer nye indlæg og fede opslag.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar