- Kvinder Smykker

Spinning fingerring i guld med blomst

For en kvinde er et smykke altid en rigtig lækker ting at tilføje til sit outfit, og det gør sig også gældende, når det kommer til fingerringe. Så nu har vi været på udkig efter en flot spinning fingerring til kvinder, som vi gerne vil dele med dig.

Vi synes, du skal tage et kig på den og se om du kan lide den, eller du kan vælge at bruge den som inspiration, så du er klar til at finde en smuk ring til dig selv. Du kan selvfølgelig også altid bruge den som en god gaveidé, så du kan give din veninde eller søster en god gave.

Hvis du falder for fingerringen, skal du blot klikke på linket neden under, eller på selve billedet, så vil du straks finde mere om den. Her vil du også kunne finde mange andre flotte ringe, som du garanteret kan bruge.

Læs også: Billig og flot guldring

Find din spinning guldring lige netop her

Spinning guldring med blomst

Der er selvfølgelig tale om denne smukke herlighed af 8 karat guld. Her finder du hurtigt de flotte detaljer, hvor blomsten klart er med til at pryde ringen og give den en fantastisk udstråling. Blomsten er med hvid zirkonia og pynter og glimter utrolig smukt. Og så er den virkelig med til at fremhæve den feminine side.

Læs også: Guldring til kvinder

Som sagt er det en spinning ring, så du vil med stor succes kunne sammensætte den med andre spinning ringe, hvor dem af guld, ligesom denne, vil passe helt perfekt til. Hvem ved, måske begynder din samling lige her.

Du er endda så heldig, at du modtager ringen i en flot gaveæske, så du kan forære den væk med det samme, hvis du vil bruge den som gave.

Lige nu er prisen kun 197kr for denne flotte spinning guldring.

Vi håber, du har haft god fornøjelse af indlægget, og vi vil gerne høre fra dig, så skriv en kommentar, og del din mening med os. Du finder kommentar feltet nederst i indlægget.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar