- Kvinder Accessories

Triwa ure

Så er tiden kommet til at kaste blikket på nogle Triwa ure. Her i artiklen har vi udvalgt 3 styks, som du kan lade dig inspirere af, så du kan se hvilken slags stil, du kan forvente. Triwa laver både ure til mænd og kvinder, og 2 af de udvalgte ure er også universelle. Undtagelsen er dog lige det gyldne ur, der egner sig til kvinder.

Et ur er jo et smart accessory, som skal passe sammen med resten af dit outstil, så det bliver en gennemført stil. Heldigvis passer mange ure til virkelig meget slags tøj, så du ikke skal bekymre dig alt for meget, om du kan bruge det sammen med dit tøj. Så er du også sikker på at kunne bruge dit ur, så det ikke bare kommer til at ligge, uden at blive brugt.

Triwa ure til begge køn

Som nævn tidligere så laver Triwa både ure til mænd og til kvinder, så det er faktisk ganske simpelt at finde et rigtig smart ur, uanset om du er mand eller kvinde. Hvad du så vælger som resten af dit outfit er jo defineret af både køn, og hvem du er som person.

Nogle mænd vil måske være en smule bekymret, om urene bliver en anelse for feminine, og kvinderne vil tænke i retning af for meget maskulint. Her er Triwa ure dog designet rigtig fint og ganske neutralt, så både mænd og kvinder kan gå med dem, uden at den ene side bliver ramt for meget.

Få fingrene i dit Triwa ur med det samme lige her

Brun Triwa ur
Triwa ure
Gylden Triwa ur

Triwa ure kan købes online

Du har en rigtig god mulighed for at finde Triwa ure, når du kigger rundt omkring på nettet. Her er der mange gange et stort udvalg, hvor du kan finde et, der passer til din stil. Det er uanset om du er mand eller kvinde.

Det er heller ikke altid, at de fysiske butikker i dit område er forhandlere af Triwa ure, så her kan du godt blive skuffet, hvis de ikke har dem. På nettet er der til gengæld masser af webshops, hvor udvalget til både mænd og kvinder er stort.

Lidt omkring Triwa ure

Triwa er et svensk mærke, som har deres hovedafdeling i Stokholm. Desuden forhandler Triwa også solbriller og et par andre accessories, såsom armbånd. Dog er deres ure, det produkt, som de fokuserer mest på.

Triwa kører et rigtig godt koncept, hvor de stiller sig selv spørgsmålet: Har vi selv lyst til at gå med det?

Der er ingen tvivl om, at de har stor fokus på deres produkter, så de bliver flotte og af god kvalitet.

Hvad synes du om Triwa ure? Giv os en kommentar med på vejen, nederst på siden, så vi kan høre din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar