- Kvinder Bukser

Vila buksedragt

Vila er et stort tøjmærke med mange muligheder, og i denne omgang er det en Vila buksedragt, som vores blik er faldet på. Vila er godt kendt blandt de danske kvinder, og det er med god grund. De laver noget rigtig smart og lækkert tøj, hvor du hurtigt kan få en smart outfit sat sammen.

Her i artiklen er det en Vila buksedragt som er i fokus, og vi har set på to forskellige buksedragter, som vi gerne vil vise dig. Skulle du være interesseret i at se mere til dem, så skal du blot klikke på linket over billederne. Du kan selvfølgelig også vælge at klikke på selve billederne.

Lad os komme til sagen og få kastet et blik på buksedragterne.

Få fingrene i din Vila buksedragt her

Blå Vila buksedragt

Blå Vila buksedragt

Denne model af en Vila buksedragt hedder en Vidona, og har et meget karakteristisk look af lidt cowboy. Den blå farve trænger hurtigt og tydeligt igennem, og giver et smart og lækkert look.

De små og lækre detaljer inkluderer blandt andet, at du kan binde omkring maven, så pasformen bliver præcis til dig. I den praktiske afdeling har vi sidelommer, hvor du kan have nogle småting på dig. Bagpå finder du en lynlås til at lukke for buksedragten.

Find en buksedragt fra Vila her

Vila buksedragt i total eclipse

Vila buksedragt

Vi bevæger os videre til den næste Vila buksedragt, som er af modellen Vicanna. Her får du et lidt mere løst og frit look, hvor der ingen ærmer er. Farven er i en total eclipse og passer rigtig godt, når det kommer til et stilrent look.

Modellen er meget løs og bagpå får du mulighed for at vise lidt ryg frem i et elegant look. Dette er et rigtig godt bud på en buksedragt, som du kan tage på i byen, hvor en kjole måske ikke lige er 100% dig, men at du stadig vil se smart ud.

En Vila buksedragt kan findes online

Du har mulighed for at finde tøj fra Vila rigtig mange steder. Det kendte mærke er spredt ud til mange butikker, så du har gode muligheder for at finde noget af deres tøj, som matcher præcis til dig. Det gælder også en buksedragt fra Vila.

Du kan også vælge at gå på nettet, hvor du vil opdage, at der findes et stort udvalg af Vila buksedragter, som du kan kigge på. Webshops har ofte et større udvalg, og du kan også være heldig, at du falder over et godt tilbud, hvor du kan spare penge på f.eks. en Vila buksedragt.

Nu har du haft chancen for at se, hvordan en buksedragt fra Vila kan passe til dig. Vi håber, at du kunne bruge inspirationen, og vi vil gerne høre fra dig. Smid en kommentar til os nederst på siden, og fortæl os, hvad du synes.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar