- Kvinder - Mænd Overtøj

Vinterovertøj

I den kolde tid er det nødvendigt at kigge efter noget varmt vinterovertøj, så du ikke kommer til at fryse, når du bevæger dig ud i moder natur.

Der findes en del forskellige vinterovertøj, som du kan tage på, når du skal ud af døren, og det er uanset om du er kvinde eller mand. Så her i artiklen har vi kigget på lidt blandet overtøj til begge køn, så du kan få lidt inspiration, til det du søger.

Vinterovertøj til mændene

Jakker er det første stykke overtøj, som vi har kastet os over til mændene. De er nok det mest kendte vinterovertøj til mænd, og er ofte dem vi høre om, når vi skal vælge noget overtøj til de kolde tider.

Her har vi taget to vinterjakker med i artiklen, og med dem får du en jakke, som du har nemt ved matche sammen med dit andet tøj. Det kan sagtens betale sig at kigge efter en jakke, hvor du har mulighed for at putte dine ting i nogle lommer, der kan lukkes. Så skal du ikke rende og holde på dine ting, og komme til at fryse hænderne.

Mærker: G-Star, Jack and Jones

Find gode vinterjakker til mænd her

Vinterovertøj mænd
Blå vinterjakke Jack and Jones mænd

Du forbinder måske mest frakker med noget, som kvinder går med. Men det er dog langt fra sjældent at mænd også vælger en varm vinterfrakke frem for en jakke.

Derfor vil vi her på Dobbeltmode.dk vise nogle frakker til mænd frem, som du sagtens kan bruge som dit vinterovertøj. Du kan se hvilke mærker, vi har udvalgt lige neden under.

Mærker: Jack and Jones, Selected Homme

Find gode vinterfrakker til mænd her

Vinterfrakke til mænd overtøj
Frakke til mænd som vinterovertøj

Vinterovertøj til kvinderne

Så nåede vi frem til kvindernes afdeling. Vi starter også her med at kigge på vinterjakkerne. Ligesom hos mændene, kan det også her betale sig at kigge efter en jakke, hvor du kan opbevare dine ting, mens du går rundt ude i kulden.

Selvom at kvinder gerne vil se elegante ud i deres tøj, er det også ganske tilladt at være praktisk anlagt. Især om vinteren, så fingrene ikke bliver kolde. Tag et kig på de vinterjakker, vi har udvalgt lige neden under.

Mærker: Bench, Only

Her finder du gode vinterjakker til kvinder

Only vinterjakke overtøj til kvinder
Vinterjakke som overtøj til kvinder

Nu bevæger vi os over til vinterfrakkerne hos de kvindelige læsere. Kvinder er lidt mere tilbøjelige til at lade valget falde på en frakke, hvorimod mænd gerne hælder til en smart vinterjakke.

Du ser ofte, at frakkerne hos kvinder er længere end jakkerne. Det er selvfølgelig også noget af det, der giver et rigtig klassisk look, når du vælger en vinterfrakke. Vi har også taget to virkelig dejlige frakker med i artiklen, som vi synes, du skal kigge på. Dem kan du se lige neden under.

Mærker: Khujo, Only

Her finder du gode vinterfrakker til kvinder

Vinterovertøj til kvinder frakke
Only vinterfrakke som overtøj kvinder

Her finder du dit vinterovertøj

Uanset om du er mand eller kvinde, så er nettet et rigtig godt udgangspunkt at starte, når du gerne vil finde noget vinterovertøj. Her finder du både jakker og frakker til begge køn, og der er endda mange valgmuligheder.

Så er der selvfølgelig også den gode gamle løsning, hvor du går ned til en fysisk butik, og tager et kig på deres udvalg. Hos Dobbeltmode.dk har vi valgt at hjælpe dig lidt på vej. Vi har fundet frem til en webshop, som forhandler både vinterovertøj til kvinder og mænd. Find den via vores links neden under.

Vinterovertøj til herre

Vinterovertøj til kvinder

Vinterovertøj – De gode råd

  • Et rigtig godt råd, er at kigge efter dit overtøj på nettet. Her finder du ofte rigtig mange tilbud og samtidig et større udvalg end du kan finde i de fysiske butikker. Så har du også god mulighed for at finde noget tøj til lige præcis dig, når du har en del at vælge imellem.
  • Du kan tit spare penge ved at holde øje med de forskellige webshops, da de skifter mellem forskellige tilbud hele tiden.
  • Vælg hellere end jakke eller frakke, der er lidt for stor end for lille. Den skulle gerne dække hele din krop for at holde dig ordentlig varm i de kolde måneder.
  • Når du skal købe noget vinterovertøj kan det være svært at vurdere kvaliteten, når du køber online. Men heldigvis har de store seriøse webshops gerne 14 dages returret, så du kan levere tøjet tilbage, hvis du ikke kan bruge det alligevel. Det gælder uanset om det er pga. størrelse eller kvalitet.

Nu har du set hvordan dit vinterovertøj kan se ud, og vi håber, at du kunne bruge artiklen som god inspiration til dit valg. Vi er også meget interesseret i at høre fra dig, så skynd dig at skrive en kommentar til os, og fortæl os din mening nederst på siden.

 

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar