- Mænd Accessories

3 seje ure til manden

Vi har i denne omgang været på udkig efter nogle ure til mænd, som er vildt fede. Og det er lykkes os at finde frem til 3 styks herreure, som vi synes, du klart skal kigge lidt nærmere på.

Så hvis du er lidt i tvivl om, hvad du går og søger efter, så er du mere end velkommen til at bruge disse 3 styks herreure som inspiration. Det kan jo også være at du er heldig, og finder det helt rigtige ur blandt disse 3 smarte styks.

3 fede herreure perfekt til fest og hverdag

Du behøver ikke at rende totalt forvirret rundt, når du skal på udkig efter et ur til en almindelig hverdag eller til fest. Mange gange kan du uden problemer bruge det samme ur til begge dele. Selvfølgelig vil du gerne se lidt mere cool ud til fest, men det gør heller ikke noget, at du også gør det til hverdag.

Det er klart, at hvis du har en hektisk hverdag med et arbejde, hvor dit ur let kan blive beskadiget, så skal du vælge med stort omhu. Her kan du sagtens have to ure, et billigt eller et lidt dyre men stærkt ur til din hverdag, og et lidt mere bling bling ur til festlige arrangementer.

Disse 3 ure er nok mest egnet til en lidt mere stille hverdag. Men lad os tage et kig på dem.

Sejt ur til mænd

Mærke: Komono

Pris: 649kr

Find forhandler

Her er så det første af urene og er fra mærket Komono, der kræser for de små detaljer i deres produkter. Det kan du også hurtigt fornemme ved dette ur. Stilen er meget klassisk med et sort look i læder, og hvor urviseren er analog. Ligesom mange andre ure fra Komono er urkassen lavet af rustfri stål.

Alt i alt et flot og stilrent ur, som du nemt kan bruge til både hverdag og til fest.

Sejt Softech herreur

Mærke: Softech

Pris: 399kr

Find forhandler

Med dette ur fra Softech er vi ovre i endnu et klassisk look med et sort design. Urviseren er også her i analog form. Der er masser af fede detaljer på uret, som du hurtigt kan se.

Softech er også kendt for at lægge kræfterne i deres designs og i god kvalitet. Prisen er heller ikke så høj, så du vil sagtens kunne bruge det til både hverdag og til festlige begivenheder.

Brunt og smart Nixon herreur

Mærke: Nixon

Pris: 1225kr

Find forhandler

Nixon er et stærkt brand, når det kommer til producenter af ure. Her har vi byttet det sorte design ud med et lige så klassisk look, nemlig en brun rem.

Det er et super fedt ur, der klart vil give dig en ekstra fed udstråling sammen med resten af dit outfit, når du har det på til diverse fester. Prisen er nok med til at gøre, at du skal holde uret væk fra en hektisk hverdag.

Køb fede herreure på nettet

Der er mange muligheder for at finde flere og smarte ure rundt omkring på nettet. Vi har valgt at kigge på Asos, da der er et stort udvalg med masser af fede ure. Så kan du også finde det helt rigtige ur, der passer dig.

Hos Asos får du blandt andet:

  • Billig levering og gratis retur (husk at printe deres label fra deres website)
  • Ca 5 dages leveringstid
  • Åben 7 dage om ugen
  • Masser af fede tilbud
  • Stort udvalg af diverse accessories til mænd

Fortæl os gerne hvad du synes. Skriv en kommentar til os nederst på siden, og lad os høre din mening. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få masser af inspiration, når vi finder nye spændende produkter rundt omkring på nettet.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar