- Kvinder Jakkesæt

5 feminine og elegante poloshirts

Nogle gange trænger du sikkert bare til at se lidt ekstra smart ud, uden at det behøver at overdrives. Her er en god mellemvej en rigtig fin løsning. Og vi har kigget lidt på et eksempel på netop sådan en mellemvej.

Så vi har kastet os over nogle smarte og feminine poloshirts, som du helt sikkert vil synes om. Især hvis du står og mangler et elegant outfit, hvor du stadig ikke vil skille dig alt for meget ud.

Bevar dit feminine look

Her er en poloshirt en god løsning, og vi har især kastet blikket på den lidt mere feminine stil, så du stadig bevarer din kvindelige side, med dette smarte look.

Neden under kan du se, hvilke mærker vi har udvalgt og hvad priserne ligger på. Priserne kan måske være en anelse høje, men til gengæld får du nogle dejlige poloshirts fra stærke og kendte mærker, hvor kvaliteten er i top.

Har du eventuelt lyst til at se lidt nærmere på disse shirts, så skal du blot følge linket lige neden under, eller klikke på et af billederne. Her finder du også mange andre super flotte poloshirts.

Mærker: Polo Ralph Lauren, Gant, Hilfiger Denim, Gaastra

Pris: Mellem 449-999kr

Smarte og elegante poloshirts – Lige her

Feminin og elegant poloshirt
Feminin poloshirt med print
Hvid elegant poloshirt
Pink feminin poloshirt
Poloshirt i rød feminin
Sådan matcher du poloshirts

Det er faktisk ikke særligt svært, når du skal til at matche din nye poloshirt med noget andet tøj. Du behøver nærmest blot at kigge lidt på poloshirtens farve og se hvilke andre farver, du har på dit tøj. Du vil hurtigt opdage at meget af det nemt kan matche med en poloshirt.

Du går generelt aldrig galt i byen med et par smarte jeans eller en fiks nederdel. Men vær ikke bange for at eksperimentere lidt med dit look, du vil med sikkerhed opdage, at meget af dit tøj passer super fint sammen. Så får du hurtigt et smart og lækkert outfit sat sammen til en festlig begivenhed.

Brug looket til fest og hverdag

Som sagt kan du vælge at bruge din poloshirt til enten en festlig begivenhed, eller for at give en ekstra smart udstråling i din hverdag. Især hvis du gerne vil have, at der skal ske lidt nyt en gang imellem.

Følg med på vores Facebook side, og se hvornår der kommer spændende opslag eller små gode tricks og tilbud.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar