- Mænd Accessories

Bælter til mænd

Så har vi kigget lidt på nogle bælter til mænd, og vi har fundet 5 bælter, som vi synes, ser seje ud. Så hvad kan bælter bruges til udover at holde bukserne oppe? Vi synes, at det er en del af dit look og især, når de passer sammen med bukserne, og derfor har vi valgt disse bælter til mænd. Her finder du især nogle læderbælter, som du sagtens kan få til at matche mit dit tøj.

Hvis du er på udkig efter et bælte, som du skal bruge til et lidt finere formål end blot hverdagsbrug, såsom store arrangementer, der involverer f.eks. jakkesæt, så anbefaler vi, at især skoene, passer til bæltet. Så altså, sorte sko med et sort bælte, og brune sko med et brunt bælte.

Bælter til mænd
Klik her og find det smarte udvalg

Her er det første de bælter til mænd, som vi har udvalgt. Vi har lagt ud med et flot og stilrent sort bælte, som du nemt vil kunne bruge til alle slags bukser og til stort set alt slags tøj. Det er det gode ved sort, det passer næsten med alt, og kan altid bruges til et eller andet, og dette bælte er bestemt ingen undtagelse. Metallet giver heller ikke anledning til bekymring, for det kan du også nemt for til at passe sammen med det meste slags tøj.

Sort Guldspænde Læderbælte
Dette er så et lidt mere fremtrædende bælte, hvor du stadig beholder det sorte, men her får du også noget guld med. Den flotte guldfarvet metalspænde giver lige et ekstra fedt look, og passer helt perfekt med resten af det sorte læderbælte. Så hvis du lige står og trænger til at pifte dit cool image lidt op, så vil dette bælte ikke skuffe dig.

Mørkebrunt Syet Simpelt Læderbælte
Her er så det tredje af de udvalgte bælter til mænd, og her får du god kvalitet for pengene. Det brune bælte minder en del om det sorte, og du kan faktisk få det til at passe med det meste. Dette mørkebrune læderbælte er heller ingen undtagelse, og især pga. den mørke toning gør, at du kan tilpasse det til rigtig meget tøj.

Mørkebrunt Classic Læderbælte

Klik her og find det smarte udvalg

Det fjerde læderbælte er også et brunt læderbælte, men her er den brune farve en del tydeligere. Bæltet er lavet af anilinfarvet narvlæder, og er noget af det tætteste, du kan komme på det rå naturlige læder. Så hvis du står og trænger til et flot bælte, som du kan have på til et par flotte mørke bukser eller et jakkesæt, så har du fundet løsningen her. Og husk lige at skoene skal matche, hvis det er til et jakkesæt.

5 Stjernet Læderbælte
Så nåede vi til det sidste bælte, og vi er tilbage ved det klassiske sorte bælte, hvor det stadig er i læder. Denne gang er det dog med lidt ekstra tilbehør på metalspædet. Det har fået tilføjet nogle flotte mønstre med blandt andet en ørn og nogle stjerner, der giver et moderne billede af, hvordan bælter til mænd skal se ud i dag. Bæltet kan du få til at passe sammen med f.eks. et par jeans, en T-shirt og evt. en trøje.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar