- Kvinder Accessories

Clutch taske med et rigtig lækkert design

En clutch taske er en super dejlig og praktisk taske, som du kan have med dig over alt. Her kan du opbevarer alt lige fra mobil, pung, smykker og en masse andre spændende ting, som du ikke har lyst til at tabe. Du kan jo selvfølgelig også bruge selve tasken som pung. Og så er det jo også rart, at kunne vise en flot og feminin clutch taske frem, når du enten er til fest, et arrangement eller bare har lyst til at bruge den til hverdag.

Derfor har vi også udvalgt 3 modeller, som vi synes helt klart lever op til et flot design og samtidig til en rigtig god pris.

Det smarte ved de clutch tasker, vi har kigget på, er, at der medfølger en håndrem, som du kan bruge, hvis du har lyst. Vi kender alle den situation med at være i byen, og have fået lidt for meget af det sjove indenbords. Put håndremmen omkring håndleddet og undgå at tabe tasken med alle dine værdigenstande. Og så er den selvfølgelig også praktisk, når du skal bære rundt på andre ting, hvor du skal bruge begge hænder.

Hvis du har lyst til at finde en, eller flere af taskerne, så skal du bare klikke på linket neden under. Du kan også vælge at klikke på et af billederne.

Find taskerne lige her!

clutch taske

Clutch taske med et sort klassisk design

Her har du helt klart en taske, hvor du får et klassisk og flot look. Tasken giver et ganske normalt indtryk, og den kan helt klart anbefales, hvis du ønsker en taske, som kan matche stort set alt på grund af det sorte design.

clutch taske rød

Clutch taske med et smart rødt design

Den næste model, vi har kigget på, er denne røde taske, hvor farven hurtigt falder i øjnene på folk. Så hvis du søger en smule ekstra opmærksomhed, når du er i byen eller bare går rundt i hverdagene, så er denne taske klart en anbefaling herfra.

clutch taske leopard

Clutch taske med et lækkert leopard design

Her får du en taske, hvor folk vil kigge en ekstra gang efter den, når du kommer gående forbi dem. Det flotte leopard design giver tasken et elegant og specielt look, og når du vælger denne taske, kan du være sikker på, at det ikke er alle dine veninder, der har samme design. Du kan både bruge den i byen og til hverdag.

Her kan du finde de smarte clutch tasker!

Her hos Dobbeltmode har vi kigget på nogle af vores artikler, hvor du kan få lidt inspiration til, hvad du kan matche med en clutch taske.

Guld kjole

Fede Vila bukser til kvinder

Fede Vero Moda toppe

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar