- Kvinder Smykker

Et Smykkeskrin af læder – gør det hele meget nemmere

Vi kender det alle sammen. Smykkerne ligger og flyder og det hele, eller også ligger de blot i en lille skuffe indtil man skal bruge dem.

Andre, heriblandt de mange unge piger der er i Danmark og resten af verden, bruger også en gammel dåse. Du har dog muligheden for, at få et bedre sted til dine smykker.

Det er selvfølgelig et smykkeskrin der bliver snakket om – og især et smykkeskrin af læder er blandt et hit hos mange, da det samtidig giver en meget bedre stil i rummet.

Har man overskud og lyst til det, kan man ligeledes vælge at bygge ens rum op om et smykkeskrin der er lavet af læder. Det kan være alt som kan passe til et læder smykkeskrin, det er blot fantasien der sætter grænsen.

Hvis du kan lide et af disse smykkeskrin, eller har lyst til at se flere, så bare klik på linket neden under, eller på et af billederne.

Klik her og find et smykkeskrin med det samme!

Smykkeskrin læder sort
Smykkeskrin læder stor sort

Forkæl dine smykker med et smykkeskrin af læder

Et smykkeskrin har også mange andre fordele i forhold til en gammel dåse.

Et af de mange fordele som et smykkeskrin af læder har, er at dine smykker ligger godt og tilpas nede i et smykkeskrin. Du skal ikke være bange for at de bliver ridset, eller på anden vis kommer til at tage skade, da et smykkeskrin af læder er bygget op omkring dine smykker.

Derudover har du også meget nemmere ved at tage dine smykker med ud og rejse, uanset om det er en lang eller kort rejse.

Skal du et sted hen, hvor du møder folk du ikke kender, skal du heller ikke være pinlig berørt over at have en gammel dåse som smykkeskrin, hvis du i stedet har fået anskaffet dig et smykkeskrin af læder.

Du kan ligeledes få et smykkeskrin af læder hvor der også er en beholder til dit ur, eller andre store ting som kan være mange penge værd. Dette kunne fx. også være din mobil eller blot noget du værdsætter højt.

Når du kommer til hvilket design du skal vælge, kan du vælge et der passer perfekt til dit skrivebord, hvor du også kan stille den efterfølgende, eller på en kommode.

Derudover kan du til sidst også få spejle med i dit smykkeskrin af læder. Med spejle har du mulighed for at se hvor godt dine smykker matcher resten af dit ansigt eller om de passer til tøjet.

Se de flotte smykkeskrin lige her!

 

Smykkeskrin læder hvid

Læs med i vores artikler om smykker til kvinder, hvor du helt sikkert kan få en masse inspiration til, hvad du kan opbevare i dit nye smykkeskrin.

Hjerte smykker

Guld ankelkæde

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar