- Mænd Accessories

Eyki ure

Nye moderne ure fra Eyki

Vi har fundet nogle rigtig fede Eyki ure frem i denne artikel, som vi synes, du skal tage et kig på. Eyki ure er blevet mere kendte gennem den senere tid, og med rette, og derfor synes vi også, at du skal have chancen for at kigge med på nogle af urene. Men hvad er Eyki ure? Svaret er, at de er et asiatisk mærke, der også blandt andet ejer mærket Kimio. De bestræber sig på hele tiden at få kvalitet og pris til at have en ordentlig sammenhæng.

Se nogle udvalgte ure gennem denne artikel og klik selv videre til det fulde udvalg.

Eyki ure brun/gul

Her finder du dit nye ur

Her er det første Eyki ur, vi har kigget lidt nærmere på. Det har et klassik brunt udseende, dog med et strej af en gul farve, som passer rigtig godt på siderne af den brune rem. Selve urskiven har også en blanding af farverne brun og gul, og man får næsten en fornemmelse af, at den gule farve rammer lidt en guld farve. Farven hvid spiller også rigtig meget ind, og den får producenterne til at matche perfekt sammen med de to andre farver, så det bliver et unikt look. Der er masser af små detaljer på uret, som f.eks. at navnet Eyki står skrevet inde i uret.

Læs også: Fede ure til mænd

Eyki ure i klassisk design og farver

Eyki ur i Sort med læderremDet næste af vores udvalgte Eyki ure, er dette klassiske sorte herreur. Noget ganske praktisk ved dette ur er, at det er vandafvisende, så en gåtur i regnvejr er ikke nogen hindring. Tallene er i romertal, så det ser en smule ekstra sejt ud, og desuden er uret udstyret med en datoviser. Et sort ur er næsten altid på mode, og ikke uden grund, da det bare ser rigtig fedt ud med en sort farve. Dette ur følger rigtig godt med, hvor en kombinationen af en hvid farve og stålet fra urskiven, resulterer i et flot produkt.

Eyki ure - Brun

Her finder du dit nye ur

Endnu et flot ur fra Eyki, hvor den brune rem bliver blandet med en smule hvidt. Det er et ganske enkelt design, som kan bruges hele året rundt og på alle slags tidspunkter. Urskiven er lavet, så den beholder samme flotte farve som remmen. Selv viserne bærer præg af en brun farve, så her har Eyki ramt et ur med et tema i samme farve hele vejen igennem.

Læs også: 5 billige ure til kvinder

Eyki ur i sommerfarver

Eyki ur i forskellig farve

Det sidste af disse Eyki ure har et lidt anderledes design, men det er kun mod den gode side. De forskellige farver giver et indtryk af sommer og en masse god udstråling, og de bliver hjulpet godt på vej af urskiven, der giver en slags “bling bling” effekt. Stilen er “Sailor” og er helt moderne. Det er meget afdæmpet med de klassiske striber, hvilket gør, at du her får et fedt ur, som du kan bruge, både til fest og hverdag, men også selvom det ikke alligevel er sommer.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar