- Mænd Accessories

Fedt gummi armbånd i sort til mænd

Når det kommer til accessories for mænd, så kan et armbånd nemt være en del af det. Det er skam ikke kun kvinder, som kan gå med armbånd.

Derfor har vi netop valgt at tage et kig på et smart sort armbånd til mænd, som helt klart fremhæver den maskuline side.

Tag et kig på det, og brug det som inspiration, så du kan gå efter det helt rigtige armbånd, som vil passe perfekt til dig. Hvis du synes, armbåndet er fedt og gerne vil se mere om det, så skal du blot klikke på linket neden under. Ellers kan du også vælge at klikke på selve billedet.

Du har også mulighed for at se mange flere seje armbånd, så du har noget at vælge imellem. Så er du sikker på at finde et til lige præcis dig. God fornøjelse.

Find dit fede armbånd til mænd nu

Gummi armbånd i sort til mænd

Nu hvor vi har valgt dette armbånd, så vil vi hurtigt give et par ord med på vejen om hvorfor. Når du kigger på det vil du hurtigt opfatte, at det giver en maskulin udstråling.

Selve armbåndet er lavet af en blanding mellem sort gummi og stål. Det sorte gummi samt stålet giver et råt look, som ser rigtig sejt ud. Desuden er armbåndet også meget moderne og virkelig praktisk, da det er udstyret med en smart magnetlås. Så nu er det slut med at stå og fumle og have problemer med at få armbåndet ordentlig lukket.

Lige nu er prisen på 285kr, så det er en god pris for et fedt accessory, som du stolt kan vise frem til drenge flokken samt pigerne.

Vi hos Dobbeltmode, håber at du kunne bruge armbåndet som inspiration, eller måske hvis du ligefrem har fået lyst til at kigge nærmere på det. Vi er også interesseret i at høre fra dig, så skriv en kommentar til os nederst på siden, og fortæl din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar