- Kvinder Smykker

Guld ankelkæde

En guld ankelkæde er udsmykning ligesom alle mulige andre smykker, også selvom at den sidder nede ved anklen.

Så en guld ankelkæde kan være lige så godt et smykke som et, der sidder omkring håndleddet eller halsen. Ligesom andre smykker kan en guld ankelkæde være i den dyre ende, og derfor anbefaler vi, at du overvejer i hvilken forbindelse, du har tænkt dig at købe den.

Du kan jo bruge den som enten en speciel gave til runde fødselsdage, et bryllup, som årsdagsgave til din udkårne eller til dig selv, hvis du vil have lidt ekstra pynt.

Inspiration til din næste guld ankelkæde

I det følgende har vi samlet lidt forskellige ankelkæder i forskellig stil og prisklasse. Vi mener bestemt, at der er noget for enhver smag. Hvis du ønsker at se flere varianter, så følge blot linket til et større udvalg.

Guld ankelkæde
Her finder du udvalget

Den første guld ankelkæde vi har kigget på er lavet i 14 karat massivt guld. Den er dansk produceret, og det smarte ved den er, at den kan leveres i forskellige størrelser, så den også kan bruges som enten halskæde eller armbånd, men så varierer prisen også derefter alt efter størrelse.

Læs også: Guld halskæder

Du modtager denne guld ankelkæde i en flot gaveæske, så du også får mulighed for at give den videre som en gave. Den er ganske velegnet til større arrangementer, hvor du skal pyntes lidt ekstra, og samtidig vil den passe perfekt til en kjole, der ikke går helt ned til fødderne. Facet guld ankelkæde Den anden guld ankelkæde vi har taget et kig på, er ligeledes lavet i 14 karat guld, og er også dansk produceret. Den er lavet af BNH, som benytter sig af nogle gode gamle traditioner, når det kommer til håndværk. De er kendt for at producere kæder i forskellige længder og bredder, og har meget erfaring med det.

Læs også: Guldring til kvinder

Ligesom den første af vores udvalgte guld ankelkæder, så bliver denne også leveret i en æske, så du kan vælge at give den videre som en gave.

Husk at hvis du synes, den vil klæde dig, så vælg den fordi, du kan lide den, og vær ikke bange for at vise den frem for andre.

Her finder du udvalget

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar