- Mænd Accessories

Halstørklæder til mænd

Nu hvor vinteren nærmer sig og kulden står lige for døren, er det på tide at finde vintertøjet stille og roligt frem. Derfor har vi kigget på nogle halstørklæder til mænd, som vi synes, kan passe til alle. De halstørklæder til mænd, som vi har valgt, er i forskellige farver, men du kan sagtens få dem tilpasset stort set alt andet slags tøj, og det er derfor, at vi har valgt disse 5 smarte halstørklæder. Og bare rolig, en mand kan sagtens gå rundt med et halstørklæde, som ser cool ud. Prisen på netop disse halstørklæder er i skrivende stund 199,00kr, og det er en ganske overskuelig pris, som de fleste kan finde frem fra lommerne.

Så hvad kan et halstørklæde gøre for lige netop dig? Lad os taget et hurtigt kig på det.

  • Det varmer om halsen
  • Et smart accessory til dit look
  • Passer til det meste overtøj

New York halstørklæde

Find et smart halstørklæde lige her

Her er så det første halstørklæde, vi har valgt at kigge på. Det er et halstørklæde med en smule mørke farve, som gør det nemt at få tilpasset det meste overtøj. Som billedet antyder, kan du sagtens bruge det i forbindelse med evt. en blazer, og du kan selv vælge, om du vil have det indenunder eller udenpå.

Bikin halstørklæde

Så skal vi til det andet, af de halstørklæder til mænd, som vi har kigget på. Ligesom det første halstørklæde er det her også præget af nogle lidt mørkere farver, hvor det røde er den farve med mest fremtoning. Når det røde bliver blandet med de andre mørke farver, giver det et godt sammenspil mellem farverne, så du også nemt kan sammensætte halstørklædet med dit overtøj.

Halstørklæder til mænd

Her er så et halstørklæde med en smule lysere farver, som får det til at skinne lidt mere igennem end de mørke, men du har stadig mulighed for at kombinere det med mørkt eller lyst overtøj. Halstørklædet er lavet af materialet viskose, så det bliver blødt, og du får heller ikke problemer med, at det kradser.

Læs også: Smart pung til mænd i sort

Purple checked halstørklæde

Det fjerde halstørklæde kører lidt i den samme farve hele vejen igennem, blot i mørkere og lysere varianter. Det får det til at ligne, at der veksles mellem forskellige farver, og får det til at se ekstra smart ud, når du bruger det som et flot accessory til dit overtøj. Et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter et halstørklæde med både lidt lyst og lidt mørkt i sig.

Red wool halstørklæde

Så er vi kommet til det sidste halstørklæde, og her får du et halstørklæde, der nemt kan skinne igennem og få folk til at kigge efter dig en ekstra gang, når de går forbi. Det har en tydelig rød farve, blandet med nogle sorte striber, og som altid passer sort og rødt rigtig godt sammen, hvilket også gør sig gældende for dette smarte halstørklæde.

Hvis du har lyst til at kigge på disse, eller flere halstørklæder til mænd, så har du mulighed for at finde dem og andre halstørklæder. Du skal blot klikke på linket neden under, og så vil du blive ført direkte til forhandleren, så du kan få valgt et smart halstørklæde, hvor du stadig kan se cool ud sammen med vennerne.

Find et smart halstørklæde lige her

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar