- Kvinder Sko

3 hotte og billige vinterstøvler fra Anna Field

I den kolde tid er det rart at få varmet sine fødder, når du går rundt i både sne og slud. Det er der jo selvfølgelig også råd for. Vinterstøvler fra Anna Field er bare sagen, når det kommer til at få varmet fødderne, så vi har taget et kig på 3 styks vinterstøvler, som vi synes, er total smarte.

Og når du vælger vinterstøvler fra Anna Field, så behøver du heller ikke at slippe en formue for at få varmet fødderne godt op. Men du går heller ikke ned på god kvalitet. Du er endda også så heldig, at du er med på moden, når du vælger vinterstøvler fra Anna Field.

Lad os få kigget på støvlerne, rigtig god fornøjelse.

Gå direkte til udvalget af Anna Field vinterstøvler

Sort vinterstøvle med snørre

Pris: 349kr

Lad os straks gå i gang med det første par støvler. Her ser du et par virkelig flotte og lækre vinterstøver i sort med en flot hvid stribe i bunden, der passer super godt med resten af støvlen. Snørebåndene matcher også virkelig godt med hele støvlen, så der er tænkt på selv den mindste detalje.

Dette er et rigtig fint par vinterstøvler, hvor du kan holde varmen i fødderne. Prisen er heller ikke i den høje ende. For blot 349kr er du sikret en dejlig støvle, som kan give dig varmen. Materialet til støvlen er desuden imiteret læder.

Her finder du flere Anna Field vinterstøvler

Smart grå vinterstøvle Anna Field

Pris: 399kr

Ligesom vinterstøvlen oven over er denne også lavet af imiteret læder. Det får den også til at se rigtig flot og stilren ud, og den grå farve går igen gennem hele støvlen, kun afbrudt af et flot mønster rundt om støvlen.

Vi har taget denne vinterstøvle med for at vise, at en simpel støvle sagtens kan være et fantastisk valg til dine fødder, når du skal ud i kulden. Den er lidt mindre end de andre i artiklen, men hvis du ikke regner med at skulle bestige flere meter sne, kan du sagtens bruge den uden at få hverken sne eller vand ind.

Her finder du flere Anna Field vinterstøvler

Lang sort vinterstøvle

Pris: 399kr

Så nåede vi også til den sidste vinterstøvle fra Anna Field. Og her har du en virkelig smart og lang støvle i sort. Støvlen har mange flotte og små detaljer rundt omkring, blandt andet remmen i toppen.

Den egner sig også perfekt til både hverdag eller til arrangementer i de kolde tider, hvor du også vil se lidt ekstra elegant ud med en vinterstøvle. Ligesom de to andre vinterstøvler, er denne også i imiteret læder.

Nu har du fået set lidt vinterstøvler fra Anna Field, og vi håber, at du kunne bruge en eller flere af dem, så du er klar til at gå den kolde tid i møde.

Lad os høre fra dig. Skriv en kommentar til os nederst på siden, og del din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar