- Kvinder Kjoler

Hvad du skal kigge efter ved nytårskjoler 2014

Når du skal kigge efter din nytårskjole, skal du være sikker på at det er den helt rigtige kjole for dig, da det både er afslutningen på året og starten på et nyt år.

Det første du skal være sikker på, før du vælger en nytårskjole er om det er en gallafest hvor det gælder om at være fin, eller om det mere er en nytårskjole der skal bruges til at feste i.

Er det den sidstnævnte, så skal du have fat i en festkjole som passer til din krop, samtidig med at du kan bevæge dig i den. Kjolen skal kunne supplere dit perfekte look. Kjolen skal ligeledes kunne hjælpe dig med at få selvtillid, så du kan indtage gulvet med et brag.

Kjolen kommer derfor an på om du har en pærefigur, timeglas eller noget andet. Alle figurer har nogle detaljer som man gerne vil have fokus væk fra, og det gælder derfor om at vælge en kjole som kan give dig opmærksom på de områder du gerne vil have.

Find din nytårskjole lige her

Nytårskjole sort

Farven på din nytårskjole kan være noget af det vigtigste når du skal vise dig selv frem

Èt af de vigtigste punkter ved din nytårskjole er farven. Farven kan nemlig have stor betydning på hvordan andre ser den på dig.

Farven på din nytårskjole skal matche både din hårfarve og din kropsfarve, da den helst skal kunne fremhæve alt det flotte ved din krop.

Et eksempel på dette kunne være, at en med lys hud, vil blive nødt til at vælge en festkjole der har nogle farver som på en måde giver din hud liv og noget varme. Dette er typisk kolde farver.

Tilbehør er også vigtigt for din nytårskjole – ingen nytårskjole kan stå alene

Finder man den perfekte nytårskjole som matcher både ens krop og ens ønsker skal man herefter begynde at finde diverse materialer som passer ind på nytårskjolen. Dette kan både være pynt på kjolen og andre former for smykker.

Typisk tilbehør i form af smykker være det mest foretrukne hos kvinder. Vær derfor sikker på at det er smykker som matcher din kjole. Dette kan fx. gøres ved at vælge nogle farverige og strålende smykker til en ensfarvet nytårskjole.

Tilbehør er noget af det vigtigste for din kjole, da den ikke kan stå alene og vise dig frem uden problemer.

Masser af flotte nytårskjoler – Klik her

Nytårskjole guld
Nytårskjole grå

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar