- Kvinder Overtøj

Lækker og flot fleecejakke fra Bench

Vi har givet os i kast med at kigge lidt på en fleecejakke fra Bench, og vi har selvfølgelig valgt at dele den med dig her på bloggen.

Vi har taget fleecejakken med, da fleecejakker er lidt anderledes i forhold til andre jakker. De kan stort set benyttes lidt som en slags trøje, du lige tager uden over en T-shirt eller en top, når du skal ud af døren.

De er rigtig velegnet til de lidt neutrale årstider, såsom en kølig efterårs – eller forårsdag, hvor du gerne vil have lidt ekstra på ud over din T-shirt.

Men nu er det tid til at kigge nærmere på selve fleecejakken. Hvis du får lyst til at se nærmere på den, eller vil finde flere fleecejakker, så skal du blok klikke på linket neden under, eller på billedet.

Her finder du din nye fleecejakke

Sort fleecejakke fra Bench

Som du sikkert har set, så er jakken i sort, som altid er en rigtig stilet farve, der aldrig rigtig går af mode. Samtidig får du også nemt ved at matche jakken med dit andet tøj, for sort passer stort set til det meste.

Super praktisk og lækker kvalitet

Udover at være flot og trendy, så er jakken også praktisk og egner sig godt til lidt køligere tider. Kraven kan nemlig tages helt op omkring halsen, så du ikke kommer til at fryse og få ondt i halsen. Og som en lækker bonus ser det også virkelig trendy ud, når kraven er oppe omkring halsen.

Prisen på 519kr er heller ikke til at klage over, når man tænker på, at det er en investering, som du vil kunne bruge igen og igen. Og hvem ved, måske kommer den ligefrem på tilbud på et tidspunkt, hvor du vil kunne spare penge, og samtidig få denne samme gode kvalitet.

Giv os din mening

Nu har du set den udvalgte fleecejakke, og vi er meget interesseret i at høre din mening. Så skriv til os nederst på siden, hvor du har mulighed for at give en kommentar med på vejen.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar