- Kvinder Overtøj

Lækker og dejlig vinterjakke fra Only

Nu hvor vinteren snart er over os, så er det jo ganske passende at have en vinterjakke klar lige ved hånden, så du hurtigt kan komme ud af døren og samtidig holde varmen, når du endelig er kommet ud.

Og vi vil selvfølgelig også være med til at kigge nærmere på nogle vinterjakker. Det har vi også gjort, og vi har fundet frem til denne smukke vinterjakke fra mærket Only, som du sikkert allerede har hørt om.

Vi håber, at du kan bruge jakken enten som inspiration til dit eget valg, eller hvis du har lyst til at kigge nærmere på den. Hvis du nu er faldet for jakken, så skal du blot klikke på billedet eller på linket neden under, så finder du en masse flotte vinterjakker fra Only. Her er der også flere informationer om flere vinterjakker.

Klik og find en super smart vinterjakke fra Only

Dark navy Only vinterjakke
Dark navy Only vinterjakke bagside

Selve jakken er ganske praktisk, da den har lommer, der kan lukkes med lynlås, så du ikke taber dine ting. Desuden har den kraftig foring, så du kan holde varmen, når vinteren først begynder at bide hårdt.

Vi har valgt denne jakke i en dark navy, som passer rigtig fint til en vinterperiode. Men det er dog ikke den eneste farve, som du kan få jakken i. Den fås blandt andet også i sort og pumice. Jakken er ganske simpel uden alt for mange mønstre, så du kan nemt matche den med en masse smart tøj.

Prisen på jakken er 379kr, så det er ikke nogen stor formue, du skal slippe for at få en lækker jakke til at holde varmen i, når vinteren står for døren.

Hos Dobbeltmode vil vi rigtig gerne give dig masser af inspiration og muligheder så du nemmere kan vælge noget fedt tøj. Derfor er vi også vilde efter at høre din mening, så smid en besked til os nederst på siden, og lad os høre hvad du kan lide.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar