- Kvinder Trøjer

Lang cardigan til kvinder

En lang cardigan kan altid bruges til et eller andet formål. Uanset om du står og skal ud af døren, og lige mangler en ekstra trøje at tage på, hvis det er lidt køligt, eller hvis du vil se smart ud.

Her har vi også fundet 4 styks lange cardigans, som vi synes, er rigtig flotte. Vi vil også rigtig gerne høre jeres mening, og hvad I synes om en lang cardigan.

Se de flotte og lækre cardigans her

Cardigan til kvinder navy

Find en lang cardigan her

Den første lange cardigan er fra mærket Jacqueline de Young, som vi ikke har skrevet om før. Det bliver der dog lavet om på i denne artikel. Jacqueline de Young er et selvstændigt mærke, som hører under mærket Only.

Her får du en lang cardigan der er super simpel og elegant. Den har et smart mønster der går igen uanset i hvilken farve du anskaffer den. Prisen på denne cardigan er i skrivende stund 180kr, så det er en god pris for en lækker cardigan til kvinder.

Lang cardigan hvid sort

Endnu en lang cardigan fra et mærke, vi ikke har skrevet om før nu. Denne gang er det fra mærket mbyM. Du får en cardigan fra et mærke, som sætter stor værdi i at være på forkant med moden.

Den har nogle fede detaljer, blandt andet mikset mellem sort og hvid, som giver en virkelig smart udstråling på hende, der har den på. Samtidig er den også praktisk udstyret med lommer. Dette er også den dyreste af disse cardigans med en normal pris på 800kr, dog på tilbud i dette øjeblik til 400kr.

Lang cardigan til kvinder

Se også flere modeller lige her

Her er så en cardigan fra et velkendt mærke, nemlig Vila. Det er en rimelig neutral cardigan med et enkelt og let design. Den kan også fås i flere farver og ligesom cardiganen oven over har denne også nogle praktiske lommer.

Prisen for denne fine model er 200kr.

Lang cardigan

Den sidste model er også fra mærket Vila. Den er også ganske simpel, dog med nogle kontrastbånd ved ærmerne, som udgør en fed detalje.

Du får denne lange cardigan for 300kr, så det er en god pris for en cardigan, der kan anvendes til lidt af hvert.

Det var så vores udvalg af lange cardigans i denne omgang, og vi håber, at du har fået noget inspiration til, hvilken slags cardigan du har lyst til at gå med.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar