- Kvinder Trøjer

Lang og lækker cardigan fra Only

Nu hvor sommeren ikke helt er nået frem endnu, så er det godt at have noget at tage over sig. Det er netop, hvad en lang cardigan kan gøre for dig. Den cardigan, vi har kigget på, er fra det kendte mærke Only.

Selv når sommeren kommer, kan der være kølige aftener, hvor du kan trænge til en trøje, for lige at holde lidt på varmen. Og så er en langærmet cardigan jo lige sagen. Det er også lige præcis sådan en slags cardigan, vi har taget med i indlægget.

Kig ind her og find en smart cardigan

Lang og lækker cardigan fra Only

Som sagt er denne lange cardigan fra Only, og samtidig har vi valgt den i klassisk sort. Det passer jo til rigtig mange situationer, og du får nemt ved at matche den med en helt masse andet tøj. Så kan du også få den brugt, så den ikke blot hænger i klædeskabet uden at være i brug.

Nu har du set et smart eksempel på en lang cardigan, men der findes selvfølgelig også rigtig mange andre. Vi håber du kunne bruge modellen som inspiration, så du er klar til at vælge en, der passer perfekt til dig.

Følg os gerne på Facebook, hvor du kan finde nye spændende indlæg fra bloggen. Du kan også finde tilbud og andre lækre sager fra nogle fede webshops og blogs.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar