- Kvinder Kjoler

Langærmet kjole med flot mønster fra Wallis

Vi har lige haft et kig på en kjole, som vi rigtig gerne vil dele med dig, så du kan få lidt inspiration til en super smart og flot kjole. Denne gang er det en kjole fra mærket Wallis, som vi har taget med længere nede i artiklen.

Wallis er et mærke for kvinden

Wallis elsker at leve op til kvinders forventninger om tøj og herunder også deres kjoler, som du kan se et eksempel på her i artiklen.

De går op i, at kvinder føler sig godt tilpas og ser godt ud i deres tøj. Det kan du også se i deres tøj, hvor tøjet skal få dig til at føle dig både tilfreds og speciel uanset hvilken slags situation du står i. Så om du skal til fest, bruge tøj til hverdagen eller måske til et større arrangement, så kan du føle dig selvsikker i noget tøj fra Wallis.

Vi går nu videre til selve kjolen, som vi har udvalgt og vi håber klart, at du kan lide den eller bruge den som en kilde til inspiration. God fornøjelse med at kigge og læse.

Find en kjole fra Wallis til dig lige her

Kjole fra Wallis

Noget af det første du nok lægger mærke til, er de mange mønstre som kjolen har, hvor den øverste del af kjolen klart er det mest udbredte sted med mønstre. Mønstret er et såkaldt paislet mønster, der er en slags dråbeformet mønster eller print til tøjet.

Udover mønstrets mange farver, blandt andet noget guld-agtig samt noget hvidt, er resten af kjolen i sort/grålig farve, som passer super fint sammen med de lidt lysere farver i mønstret.

Du får en vildt smart kjole, som er spækket med en masse flotte detaljer, som du kan nyde at kigge på. Prisen ligger på 499kr, hvor du får god kvalitet og en kjole, som egner perfekt til en festlig aften, hvor du gerne vil vise dig lidt frem.

Desuden kan du også kombinere den med nogle fede accessories såsom halskæder eller øreringe.

Det var så den kjole, vi havde valgt til denne artikel. Vi håber, at du nød at kigge på den, og at du fik noget inspiration. Vi vil selvfølgelig meget gerne høre, hvad du synes, så skriv en kommentar nederst på siden.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar