- Kvinder Bukser

Mønstrede bukser til kvinder – 10 virkelig smarte bukser

Bukser behøver ikke altid at være i den samme farve hele vejen igennem. Faktisk kan lidt blandede farver, og især med masser af mønster, give et helt vildt fedt design.

Du er også ganske sikker på, at når folk ser dig komme gående i et par mønstrede bukser, vil du tiltrække deres opmærksomhed ganske hurtigt.

Mønstrede bukser til kvinder giver fed udstråling

Der findes rigtig mange bukser, hvor der er et virkelig fedt mønster på. Og det bedste ved dem er, at de giver en kanon smart udstråling.

Et par mønstrede bukser er rigtig gode at have, når du gerne vil vise dig selv frem. Du behøver stort set ikke at gøre ret meget, før opmærksomheden falder på dig. Det gælder uanset om du er taget i byen med veninderne, eller hvis du bruger dem til hverdag.

10 mønstrede bukser til din inspiration

Vi har skam også valgt at tage et kig på nogle bukser, som vi mener, er rigtig fine. Og de er helt klart nogle, der hører under kategorien mønstrede bukser.

Vi vil lade dig få tid til at kigge på dem, så du kan se, om der er nogle af dem, som du kan lide. Hvis du sidder og får lyst til at købe et eller flere par, skal du bare klikke på linket neden under. Eventuelt kan du også klikke på et af billederne. Her får du også mulighed for at se andre flotte bukser med nogle super smarte mønstre.

Rigtig god fornøjelse til dig.

Super smart udvalg af mønstrede bukser

Mønstrede bukser
Mønstrede bukser til kvinder
Mønstrede bukser rund og firkantet
Mønstrede bukser blomster
Firkantet bukse mønster
Bukser palme mønster
Bukser med lilla mønster
Bukser med blomster
Blomster farvet bukser
Bukser grå mønster

Find dine næste bukser lige her

Bukserne er fra blandede mærker

Nu hvor du har kigget lidt på bukserne, vil vi hurtigt nævne de mærker, som vi har valgt at tage med i denne artikel.

Der er bukser fra følgende mærker: GAP, Dorothy Perkins, TwinTip, Anna Field, Even&Odd, Vero Moda og Best Mountain.

Som du kan se, er der masser af blandede mærker, som du kan vælge imellem.

Prisen på bukserne

Prisen svinger mellem den laveste på 149kr og den højeste på 399kr. Det er rigtig fornuftige priser for nogle flotte og lækre bukser, som du kan bruge til hverdag, til fest eller hvis du bare vil rende rundt derhjemme og slappe af.

Vi håber, at du fandt nogle bukser eller fik lidt inspiration, som du kan bruge fremover. Vi vil også rigtig gerne høre din mening om bukserne og eventuelt, hvis du synes der mangler nogle, eller hvis du vil læse om flere mønstrede bukser til kvinder.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar