- Mænd Accessories

Ørestikker til mænd

Her har vi valgt nogle flotte og ret både specielle, men også ret fede eksemplarer af ørestikker til mænd, hvis de falder i smag hos den enkelte.

Der er ingen tvivl om, at du vil få rimelig meget opmærksomhed med disse, og måske netop passer de perfekt til dig.

Her i artiklen har vi samlet er lille udkast og fremhævet disse, men vil du selv gå på jagt, så kan du følge dette link og se et noget større udvalg:

Find ørestikker til mænd her

 

Ørestikker til fest og farver

Vi har udvalgt netop de her ørestikker, for her går du lidt imod strømmen af de traditionelle styler, og viser, at du sagtens selv kan følge din egen vej. Hvis de alligevel er lidt for spraglede, så er de da vildt fede alligevel, og ikke noget der ikke kan sætte ekstra skub i en god fest. Der er selvtillid og attitude – Det er altid eftertragtet!

Vi har valgt lidt for enhver smag, så du bedre kan få et lille overblik over, hvilke slags ørestikker du mest er til.

Her er lidt fra alle vinkler, såsom den lidt almindelige sten på billede 4 til den lidt mere opmærksomhedssøgende og store Yin og Yang på sidste billede. Alle ørestikkerne er rigtig flot lavet, og er unikke på hver deres måde.

Ørestikker til mænd poker Ørestikker til mænd girl Ørestikker til mænd star
Ørestikker til mænd sten Ørestikker til mænd ying

 

Hvis der nogle af ørestikkerne, der falder i din smag, så følg linket nedenunder. Her vil du også kunne finde en masse andre flotte ørestikker, som vil være noget for dig.

Find ørestikker til mænd her

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar