- Mænd Trøjer

Quiksilver T-shirt – T-shirt med et fedt mønster

En T-shirt med et fedt mønster er altid rart at have i klædeskabet. Så har du en fed T-shirt du kan tage på, når du står og skal ud af døren, uanset om det er til hverdag eller til en festlig lejlighed.

Et bud på sådan en T-shirt er en Quiksilver T-shirt, og det er lige netop sådan en, som vi har fundet frem til dig i denne artikel.

Quiksilver T-shirt med go i

Quiksilver er blandt andet kendt for at skabe tøj i den mere action prægede afdeling, og det kommer også til udtryk, når de laver lidt mere almindelig tøj. Der er masser af mønster og farver i deres tøjstil, der giver et fedt design.

Der findes mange slags T-shirts rundt omkring på nettet, og hvis du skulle have lyst til at se flere, så skal du blot klikke på linket lige over billedet. Her finder du også denne T-shirt, hvis du har lyst til at købe eller se nærmere på den.

Du er meget velkommen til at læse med under billedet, hvor vi vil give et par ord med på vejen om denne T-shirt.

Alt for fede T-shirts til mænd – Klik her

Quiksilver T-shirt

Denne Quiksilver T-shirt får du i en sølvgrå farve med nogle vildt fede striber, der nærmest skinner igennem på frontsiden. Striberne er lavet i nogle seje mønstre med en masse flotte detaljer, så der er variation i både valget af farverne og størrelsen på striberne.

Match den sammen med et par smarte bukser og eventuelt en trøje. Så er du ikke gået helt galt i byen. Du kan få inspiration til nogle bukser ved at se på vores artikel, hvor vi har udvalgt 7 fede bukser til mænd.

T-shirten koster lige nu 249kr, så det er billigt sluppet for en virkelig cool T-shirt, der nok skal skaffe dig lidt ekstra opmærksomhed, når du tager den på.

Giv os din mening om artiklen, og fortæl os hvis der er andre ting, du rigtig gerne vil læse mere om. Skriv en kommentar til os i feltet nederst i artiklen og lad os høre, hvad du mener.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar