- Kvinder Sko

Sådan finder du nogle flotte vinterstøvler 2014

At finde de helt rigtige vinterstøvler er et must, da det om vinteren hurtigt bliver koldt for fødderne. Derudover skal man også tænke på at 80% af ens kropsvarme bliver ledt ud gennem fødderne – fryser du derfor om fødderne, fryser du som udgangspunkt også på resten af kroppen.

Du skal derfor være sikker på at dine vinterstøvler kan klare alt den sne, sjap og andet kulde der er i denne tid. Det betyder dog ikke at du behøver at gå på kompromis med det flotte design.

De fleste af de flotte vinterstøvler har ofte også nogle smarte funktioner, såsom eget anti-luftbefugtning og diverse, hvis nu dine sokker/fødder skulle blive våde inden de kommer ind i skoen.

Find dine flotte vinterstøvler her

Vinterstøvler med snørre
Sorte vinterstøvler

Vær sikker på at du kender din stil når du skal finde dine flotte vinterstøvler for år 2014

Ligesom det er med tøj, skal du være sikker på at du kender din stil, da du ellers muligvis vil komme til at fortryde dit køb. Vintersko er nemlig noget som man ofte går mere med end andet tøj.

Når du skal i gang med at finde de flotte vinterstøvler kan du starte med at gå ned i de butikker der befinder sig i den nærmeste storby – Århus og København er selvfølgelig at foretrække pga. størrelsen.

Hvis du dog ikke bor tæt på de to byer, kan de fleste mindre storbyer også bruges. Her skal du gå ned i butikker, der sælger diverse dametøj og andet tilbehør til damer. Når vi kommer ind i tider som vinteren og sommeren begynder de nemlig også at sælge sko der passer til resten af deres tøj.

Det kan også være at de fleste byer har en butik der kun handler med sko – der kan du gå ind og prøve det store udvalg af sko – her er det nemlig kun dig selv der bestemmer hvornår du skal stoppe.

Husk altid at kigge efter vinterstøvler som passer til alt det tøj som du ejer, så du ikke behøver to par. Kan du ikke dette, kan det godt blive nødvendigt med to par sko.

Har du nogle fødder som nemt bliver kolde, bør du overveje at købe støvler som har et bestemt slags fór i, da du derved sikrer at dine fødder forbliver varme og samtidig har det behageligt.

Find flere flotte vinterstøvler her

Hvide vinterstøvler
Flotte røde vinterstøvler

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar