- Kvinder Accessories

Sådan sætter du håret til nytår

Når du skal sætte håret til nytåret skal du huske på at håret og tøjet først og fremmest skal matche med hinanden. Man kan selvfølgelig være udfordrende, men vil man køre den sikre stil, så bør alting matche.

Der er både fordele og ulemper ved at udfordre dig selv og være anderledes end de andre der kommer til en nytårsfest. Den største fordel er selvfølgelig at det vil skabe mere opmærksom om dig/jer, og folk vil endda måske snakke om jer i krogene.

Der er nogle regler om hvordan tøj og hår skal matche, hvis man vil køre den sikre stil. En af disse er typisk, at hvis man vælger at tage en brun kjole på til festen, så skal håret helst være krøllet.

Det kan også være, at hvis man er en blondine og ikke har noget imod at farve sit hår, at farve håret brunt til denne fest. Nogle mener at det kan være et overkill, men det er flot og smukt.

Til at supplere ovenstående skal man finde diverse tilbehørt – en god selvbruner vil også gøre godt, hvis du vælger den ovenstående stil.

Om ikke andet er det jo kun nytår en gang om året, og endda starten på et nyt år!

Stadig på bar bund? Her har du nogle hurtige idéer til hvordan du kan sætte din frisure til nytår

Idé 1:

Du starter med at glatte håret med et helt normalt glattejern. Derefter putter du noget shine-spray i håret, således at det giver en skinnende farve. På denne måde er du sikker på at alle rundt om jer og evt. nye gæster, vil lægge mærke til dig/jer.

Idé 2:

Find dit glattejern frem, og lav en form for slangekrøller. Hvis du ikke kan finde ud af dette, har du helt sikkert en veninde der kan. Derefter skal touper håret, så håret kommer til at fylde. Du kan også vælge at bruge en tætsiddende kam, da mange finder dette noget nemmere.

Du skal dog være opmærksom på at det ikke er det bedste for håret.

Idé 3:

Vi skal touper håret, og derefter sætte det op i en knold. Du skal have tilmodighed til denne, da du kan komme til at skulle touper håret i lang tid, da vi gerne vil have en så fyldig knold som muligt.

Brug evt. også nogle øreringe til at pynte dig selv med. Læs med her og få lidt inspiration.

Billige øreringe til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar