- Mænd Bukser

Selected jeans til enhver mand

Bukser er en stor del af din tøjstil, og med de rette bukser i dit klædeskab kan du helt klart opnå et rigtig cool look. Det er også grunden til at vi har valgt at kigge på nogle Selected jeans, som du vil blive virkelig glad for.

Der er masser af muligheder for at vælge nogle forskellige bukser, så du også er sikker på at ramme en model, der passer lige perfekt til dig både med størrelse, farve og masser af fede detaljer rundt omkring på bukserne.

Selected jeans til dagligt og til byturene

Uanset om du er på udkig efter et par bukser, som du kan bruge til dagligt, til fest eller hvis du står og skal til et fedt arrangement, så er et par Selected jeans et godt valg at tage med i din overvejelse, når du vælger bukserne. Så uanset om du vil se smart ud i skolen, i byen sammen med vennerne eller hvor du end befinder dig, så vil et par seje bukser hjælpe dig godt på vej mod en fed stil.

Hvis du får lyst til at se nærmere på bukserne, så skal du bare klikke på linket neden under, eller du kan vælge at klikke på et af billederne.

Find de super smarte Selected jeans lige her!

Selected jeans

Her er så det første par bukser, vi har kigget på, og her ser du et par klassiske og stilrene bukser i sort. Bukserne er super velegnede til en skjorte og evt. en blazer, hvis du gerne vil være i den lidt finere ende.

Selected jeans rød

Hvis du føler for en lidt anderledes stil, men stadig vil være inden for den smarte afdeling, så kan du med god grund vælge et par røde bukser til mænd. Du kan med fordel vælge en sort skjorte sammen med bukserne. Farven er en smule vovet og meget iøjnefaldende, men de har også en rigtig flot og kraftig farve med masser af fed udstråling.

Selected jeans grå

Her har vi kigget på et par bukser der er bedst tilegnet en blazer og en skjorte. Så hvis du virkelig skal vise dig frem i bylivet eller til et arrangement, så snup disse bukser sammen med en blazer og en matchende skjorte.

Selected jeans blå

Vi har valgt at tage disse bukser med i mørkeblå, da de klart er med til at skabe et godt klassisk look. Her vil vi anbefale at du vælger bukserne sammen med en blazer, så du kan få et smart jakkesæt ud af det.

Klik her og se bukserne!

Her hos Dobbeltmode har vi valgt at fremhæve en af vores artikler, hvor du kan få inspiration til, hvad du kan matche sammen med et par smarte bukser fra Selected.

Bruun og Stengade skjorter

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar