- Kvinder Trøjer

Sexede toppe – Din vej til et fedt look

Vi kender alle den situation, hvor vi står og skal vælge noget tøj at tage på, når vi skal en tur i byen og vise os frem. Men hvad skal vi lige tage på? Når du står og skal vælge, er sexede toppe et rigtig godt valg. Der er intet så smart og godt som en sexet top, når nattelivet kalder.

Sexede toppe er ofte korte, selvom de ikke behøver at være det, derfor er det også en god ide at have noget overtøj med alt efter årstiden og vejret, så du ikke kommer til at fryse.

Vi har udvalgt nogle sexede toppe til denne artikel, som vi synes ser flotte ud.

Hvis du har lyst til at se nærmere på en af toppene, eller hvis du vil finde nogle flere, så skal du bare klikke på det link, vi har lagt ind, neden under. Du kan også klikke på et af billederne.

Og husk på, at når vi snakker sexet, så kan de især anvendes som fest toppe med fordel. Her skal du jo netop vise dig frem.

Her finder du toppene!

sexede toppe
Hvid gennemsigtig top

Sexede toppe med former

Normalt skiller disse toppe sig lidt ud fra andre, da de tit har lidt flere detaljer, former og mulighed for at vise lidt ekstra hud frem, hvilket også gør dem særdeles velegnet til en festlig aften.

Der er også gode muligheder for at finde toppe med forskellige farver og mønstre, som nemt kan se rigtig flotte ud.

Toppene er også gode, når du skal vise dine smykkerne frem. Her får du ikke problemer med at smykker forsvinder under tøjet.

Sort sexet top
Sexede toppe rød

Sexede toppe kan findes online

Når du søger på nettet for at finde nogle lækre toppe med et sexet look, så har du god mulighed for at finde nogle hotte modeller.

I denne artikel har vi valgt en webshop, der har nogle super fede toppe, som du let kan bruge til en god tur i byen med veninderne, eller hvis du vil kræse til ekstra for din kæreste.

Gå til webshoppen – Klik her!

Vi har taget et par af vores andre artikler med, så du kan få lidt inspiration til, hvad du kan matche sammen med en sexet top.

Halskæder af sølv

Hjerte halskæder

Cardigans til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar