- Kvinder - Mænd

Det skal du pakke til din næste sommerrejse

Sommeren kan syne langt væk. Vi går nemlig så småt ind i vintermånederne, og selvom den danske sommer i år har været rekordgod mht. sol og varme, så må vi bare erkende, at dagene med +20 grader er slut for i år. Derfor kan man nu begynde at se frem mod næste sommer, og tænke over hvad denne skal byde på.

Mange danske familier vælger allerede at booke deres sommerrejse om vinteren, da det her kan lade sig gøre at opnå store besparelser på rejsen. Ofte vil rejseselskaberne gerne have bestillinger ind tidligst muligt, da det har en positiv effekt på deres cash-flow, og de endvidere kan planlægge rejserne i god tid. Derfor lyder et tip herfra; ved du allerede nu, at I skal afsted til sommer, så er det en god idé allerede nu at kigge efter rejsen.

Lav en pakkeliste i god tid

Det er som regel stressende at skulle pakke til en ferie – især hvis det er en længerevarende en af slagsen. Selvom man beslutter sig for, at det ikke skal være en stressende aktivitet, så kan det være svært at undgå, når tiden pludselig er knap.

Vi anbefaler derfor, at du laver en pakkeliste i god tid, og allerede en uge inden afrejse begynder at pakke nødvendige ting ned i en kuffert. På den måde mindsker du risikoen for, at du pludselig har glemt noget derhjemme.

Sommertøj er naturligvis et must, og det er ofte ikke tøj, som man glemmer at tage med. Det kan derimod være små ting i toilettasken eller noget så banalt som en ordentlig solcreme. Udarbejd derfor en pakkeliste i god tid, så du kan få en mindre stressende optakt til sommerrejsen.

Du kan endvidere finde en masse inspiration på denne rejseblog, hvor du også har mulighed for at lære om reglerne ved flyforsinkelser.

Husk solcremen og underholdning til rejsen

Vi kom kort ind på det i et tidligere afsnit, og vi vil egentlig blot understrege det igen. Sørg for at huske solcremen, når du skal rejse til varmere himmelstrøg. Man bør under ingen omstændigheder blive solbrændt, da det kan have store konsekvenser senere hen i livet.

Derudover er det vigtigt at huske underholdning til rejsen. Det kunne eksempelvis være spil eller elektroniske enheder såsom en tablet, hvor du har mulighed for at se film og serier. Husk dog en oplader, da de elektroniske enheder har det med at tabe strøm relativt hurtigt.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar