- Mænd Accessories

Slips til din mode

Når det kommer til tøj går vi naturligt nok med det, vi synes, er passende, og som vi har det godt med at gå i. Der er bare lige det med et slips, at det er prikken over i’et. Det er kronen på værket, der kan få resten af tøjet til at skinne. På alle måder er slips i en klasse for sig.

Slips til hverdag og fest

Hvornår bør du gå med slips? Til hverdag eller fest? Det nemme svar er, at du kan gå med slips til både hverdag og fest. Alt afhængigt af, hvilken branche du er i, så kan slipset være mere eller mindre anbefalelsesværdigt. Vi anbefaler altid, at du går med slips, da vi selv gør det. Når du bærer et slips, er du altid parat til at imponere. Du behøver ikke engang at sige et ord, før du har gjort indtryk. Der kan man virkelig tale om power. Men slipset er en finurlig størrelse, som du vitterligt kan bruge til hverdag, men især også til fest. Når du er på jobbet, er det nok de mere afdæmpede farver, der bringes på banen – som fx sort, grå eller mørkeblå. Men er det til fest, så bringes det helt tunge skyts i spil. Se udvalget af slips hos Modeslips.dk her: www.modeslips.dk/slips.html

Slips til din mode

Der må der godt være en stor del af farveskalaen repræsenteret. Med et flot, flerfarvet slips kan du tilføje lidt kulør til et ellers traditionelt og måske kedeligt jakkesæt. Pludselig fremstår det knivskarpt, fordi du har valgt et slips, der står i kontrast til de andre farver. Det kan være et sort jakkesæt, hvor du tilføjer et bredt, rødt silkeslips i rigtig god kvalitet.

Eller det kan være et navyblåt suit, som du tilsmager med et flot solsikkegult slips, der bare får dig til at ligne en million. Der er rigtig mange muligheder og endnu flere kombinationer, som kan sætte kronen på værket. Noget for enhver smag Her i shoppen finder du et bredt sortiment af flotte slips, som er i den allerhøjeste kvalitet.

Vi er kendere, der ved, hvad vi laver. Derfor har vi allerede udvalgt de bedste, smukke, stilede og flamboyante slips, så du ikke går galt i byen. Du finder en masse fantastiske farver, og uanset om du er til smalle eller brede slips, så har vi lige det, du leder efter. Vi favner bredt, fordi vi alle er forskellige, og derfor har vi noget for enhver smag. Se hele vores udvalg på Modeslips.dk

Artiklen er et gæsteindlæg af Kenneth fra Modeslips.dk. Webshoppen har kørt siden 2009 og har et super smart udvalg af slips til mænd.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar