- Mænd Accessories

Smart og sej pung i sort til mænd

Så blev det tid til at kigge på en rigtig smart pung til mænd, så I kan få plads til jeres kreditkort og kontanter. Alle mænd kender den situation, at de gerne vil have en smart tegnedreng, som de kan hive frem, når der skal betales.

Nu har vi fundet en smart pung til mænd, som vil få dig til at se ekstra sej ud, når du skal betale ved kasse 1.

Gør lidt ekstra ved dit look med en smart pung

Du kan sagtens have en god tøjstil, og hvis du samtidig krydre den lidt med en smart pung til mænd, så giver den lige et puf mere i retningen mod et cool look.

Pungen vi har fundet frem er fra det kendte mærke Levi’s, som du nok med sikkerhed allerede har hørt om. Lige fra deres tøj til deres fede accessories, så bringer Levi’s god kvalitet til dig.

Hvis du skulle have lyst til at købe eller se nærmere på pungen, så skal på bare klikke på linket neden under, eller på et af billederne. Du har selvfølgelig også mulighed for at kigge på flere seje punge til mænd.

Fedt udvalg af smarte punge til mænd

Smart og sej pung i sort til mænd
Smart og sej pung til mænd åben

Her ser du så den udvalgte pung, og der er masser af små fede detaljer på den, som giver et ekstra fedt look. Blandt andet står navnet på mærket tydeligt fremhævet på pungen.

Og her er så lidt om den mere praktiske del. Der er forskellige rum, hvor du kan opbevare dine kreditkort, kontanter og kørekort, så du kan have dem adskilt. Det gør det også lidt nemmere for dig, når du står et eller andet sted, og skal bruge en af delene. Du slipper med andre ord for at blande dem alt for meget sammen, så du hurtigere kan finde det du skal bruge.

Du slipper med 349kr, når du køber denne smarte pung, så det er en ganske god pris for et fedt accessory, der giver dig en sej udstråling.

Kunne du godt lide pungen, eller har du lyst til at læse og se flere accessories? Giv os en kommentar med på vejen og fortæl os, hvad du har lyst til.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar