- Mænd Sko

Smarte herresko – Til den modebevidste mand

Hvem siger, at det kun er kvinder, der har behov for at have nogle smarte sko? Lige netop, ingen. Derfor har vi også fundet nogle smarte herresko, som giver enhver mand lyst til at tage i byen og vise dem frem.

Alle mænd har et eller andet sted et behov for at vise sig lidt frem en gang imellem. Så vi har valgt nogle forskellige herresko, så du har noget at gå efter, når du skal træffe dit valg.

Smarte herresko afspejler din stil

Sko er også med til at afspejle din stil, så med et par smarte herresko er du sikker på at ramme rigtigt, når du skal til festlige begivenheder.

Det er klart, at der er mange definitioner af, hvad smarte herresko er, og derfor har vi også valgt at give et bud på det.

Vi går hastigt videre til skoene, som vi har valgt til denne artikel.

Find vildt fede herresko

Herresko hvid snørrebånd

Så kaster vi et blik på det første par herresko, og her har vi valgt et par sko fra mærket HUB. Hvis du er typen der gerne vil se lidt sporty ud, men samtidig også gerne vil kunne bruge skoene til lidt finere steder, så er disse sko lige noget for dig. En blanding mellem den lidt sporty type og bylivet er nemlig et af HUBs karakteristiske træk.

For 600kr får du altså nogle rigtig fede og smarte herresko, som du kan bruge, præcis når du har lyst til det og til de fleste begivenheder.

Smarte herresko brun

Find dem her

Her har vi så et par klassiske og rigtig seje herresko i en brun farve. Når vi er ovre i en brun farve, så vil en blazer og en skjorte være et godt valg som kombination. Hertil kan du også matche med et par jeans, eventuelt i den lidt rå afdeling.

Prisen er måske i den lidt dyre ende og ligger på 1000kr, men du er også sikker på at få nogle smarte herresko i super kvalitet. Skoene er desuden fra det danske mærke Lephidus.

Smarte herresko shiny

Find dem her

Så skal vi over til en helt anden slags herresko. Skoene er fra det velkendte mærke Hugo Boss Green, så her får du nogle sko i top kvalitet. De er fyldt med en masse fede detaljer og er samtidig ganske praktiske med god komfort.

Skoene er meget over i en shiny stil i forhold til de andre, men det gør dem også kun virkelig gode til et cool look, når du viser dem frem. Prisen er 1350kr og så får du nogle sko, du kan bruge til både hverdag og til en god tur i byen.

Smarte herresko

Find dem her

Så nåede vi frem til det sidste par smarte herresko. Mærket hedder denne gang Selected, og henvender sig stærkt til den individuelle og selvsikre mand, der holder fast i sin stil. Vi er selvfølgelig ovre i den klassiske sorte farve og runde spids, hvor du er sikker på at de vil passe fantastisk sammen med et jakkesæt.

Prisen på disse flotte sko er 600kr, og er givet rigtig godt ud. Her får du god kvalitet og et par sko du stolt kan have på til større festlige sammenkomster.

Smarte herresko du kan matche

Vi er nu nået til vejs ende, men skulle du have lyst til at se nogle skjorter, som du kan matche med nogle af disse sko, så læs videre i artiklerne neden under.

Selected skjorter til mænd

Bruun og Stengade skjorter til mænd

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar