- Kvinder Kjoler

Smarte kjoler – 6 utrolig dejlige og smarte kjoler

Smarte kjoler er enhver kvindes drøm. Og det er jo selvfølgelig fordi du kommer rigtig langt med en smart kjole, uanset hvor du befinder dig. Især er de altid gode ved større arrangementer og festlige lejligheder.

Nu har vi også fundet nogle smarte kjoler, som du kan få glæde af at kigge på. Her er 6 blandede kjoler fra forskellige mærker med forskellige priser og med hver deres design.

Find din næste smarte kjole lige her!

smarte kjoler

Den første kjole er fra mærket Tiger of Sweden, som faktisk er et mærke, der er over 100år gammel. De går meget op i god kvalitet og det kan også mærkes på deres priser. Kjolen her ligger på en pris af 1500kr i skrivende stund.

Her får du så til gengæld også en enestående kjole med et lækkert design og med en klassik lynlås bagpå foroven. Så mangler du en rigtig fornem kjole til de lidt større højtider, så er dette kjolen, du skal tage et ekstra kig på.

smarte kjoler lange ærmer

Find kjolerne nu

Nu bevæger vi os over i et velkendt mærke her på siden. Her får du nemlig en kjole fra det kendte mærke Vero Moda. De er kendt for at give kvinder et hot look med de nyeste trends, som de også stolt viser frem på internationale catwalks.

Denne kjole har lange gennemsigtige ærmer og nogle flotte detaljer omkring halsen. Prisen er også ganske overkommelig, da den ligger på 350kr. En rigtig flot kjole, hvis du står og skal i byen eller til en anden festlig begivenhed.

smarte kjoler lang sort

Her er så den næste af de smarte kjoler og denne gang er det en kjole fra mærket Minimum. Og hvis du har 600kr til en smart kjole, så får du her en rigtig lækker kjole, hvor det meste er af læder, samt elastik i siderne, så den bedre kan tilpasses.

Samtidig har den lynlås bagpå, så du kommer til at se fin og elegant ud. Prisen er måske, som den første kjole, en smule høj, men du får også en speciel kjole med et unikt design.

smart lang kjole

Smarte kjoler her

Vi går videre til den næste kjole og denne gang har vi haft fat i mærket mbyM, som har lavet en rigtig flot og lang kjole. Det er en elegant og fin kjole med rullekrave og lange ærmer. mbyM går efter et klassisk og stilrent look, som du også kan se ved denne kjole. Og samtidig er de glade for at have overskuelige priser, så alle kan være med på moden.

Kjolen får du for 400kr, så det er en rigtig fin pris til en flot kjole, hvor der ikke er sparet på kvalitet.

smart kjole i sort

Så er vi kommet frem til en kjole fra mærket Modstrøm, der går efter at ramme det lidt mere rebelske ved kvinder, og samtidig holde det på et højt niveau inden for modeverden.

Hvis du vælger denne smarte kjole, får du en lækker kjole med nogle virkelig flotte folder, som også passer helt perfekt til resten af kjolens design. Lige nu får du kjolen for 700kr.

smart kjole i hvid

Her finder du kjolerne

Så er vi nået til den sidste af de smarte kjoler, og denne gang kommer kjolen fra det velkendte mærke Vila, der stræber efter at opnå god kvalitet til en overkommelig pris. Og det må man sige, at de har opnået ved denne kjole.

Selvom at kjolen er hvid, så er den ikke gennemsigtig, hvis du er nervøs for det. Det er derimod en rigtig flot og virkelig feminin kjole, der skaber god opmærksomhed til den, som har den på. Prisen er også ganske fin, og den ligger på 400kr.

Det var så vores udvalg af smarte kjoler i denne artikel. Har du lyst til at læse om flere kjoler? Så tag et kig på vores andre artikler om flotte kjoler.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar