- Kvinder Sko

Sneakers til kvinder – 6 alt for fede sneakers

Det er altid rart at have et par sko klar i garderoben, når du skal til at ud af døren. Derfor har vi også taget et kig på nogle sneakers til kvinder. Og som masser af kvinder ved, så er det jo altid rart at have ekstra sko klar, så du har nogle at vælge mellem.

Det gode ved sneakers er, at de er både behagelige at have på samtidig med at de kan være med på den nyeste trend, fordi de er begyndt at være meget mere moderne for kvinder at have på.

Derfor har vi også samlet 6 par sneakers til kvinder, hvor du kan få inspiration til et par, der vil passe helt perfekt til dig.

Der er sneakers for enhver smag både med farver og mønster, så mon ikke du kan få lidt glæde af at kaste et blik på dem. Så er du mest til det sporty look, eller hvis du bare har lyst til et andet par sko med et fedt design, så kig med på billederne.

Se masser af vildt fede sneakers lige her

sneakers til kvinder
sneakers til kvinder sort
sneakers pletter
koskind sneakers
grønne sneakers
blå sneakers kvinder

Find dit næste par sneakers – Klik her

Sneakers til kvinder – Sådan matcher du dem

Mangler du inspiration til hvordan du kan matche dine sneakers? Det er ikke så svært som du måske tror. Faktisk er det ganske simpelt for rigtig mange sneakers matcher nemlig med alt muligt slags tøj.

Når vi kigger på den øverste afdeling, så er en top eller en T-shirt det mest foretrukne valg. Så kan du også kombinere det med en f.eks. en cardigan eller en anden slags trøje.

Du vi bevæger os ned til benklæderne, så er et par smarte jeans helt sikkert et godt valg. Hvis du er lidt mere ude i den afslappede del, så kan du også sagtens bruge et par lidt mere løse bukser, såsom f.eks. et par joggingbukser.

Grænsen til, hvad du kan have på sammen med et par sneakers til kvinder går ved en nederdel og diverse kjoler. Her vil et par stiletter være et klart valg i stedet.

Er du stadig lidt i tvivl om, hvad du kan matche med et par sneakers? Så skal du bare læse med i vores artikler neden under, hvor du kan få mere inspiration.

Flotte Only T-shirts

Vero Moda top til dig

Lang cardigan til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar