- Kvinder Overtøj

Sommerjakker til kvinder – 5 vildt smarte jakker til dig

En jakke er altid en rar ting at have klar. Og nu hvor det er sommer, så er sommerjakker til kvinder helt klart at foretrække.

En sommerjakke er som navnet lyder – egnet til sommeren. Dermed sagt, at den nok er mest egnet til de lidt køligere sommerdage eller om aften, når solen er ved at være gået ned.

Enhver kvinde bør have en sommerjakke hængende klar i klædeskabet, så hun er klar til at gå ud af døren på kølige dage.

Blandede sommerjakker til kvinder – Få inspiration

Vi har også været på udkig efter nogle flotte sommerjakker til kvinder, og vi har fundet 5 styks, som vi har taget med i artiklen.

Vi har udvalgt lidt blandede jakker, så du har mulighed for at finde en, som du mener, vil være lige noget for dig. Hvis du har lyst til at købe eller se nærmere på en eller flere af jakkerne, skal du blot klikke på et af de links her i artiklen. Du kan også klikke på et af billederne.

Lad os komme i gang med at se nærmere på sommerjakkerne.

Find mange flotte sommerjakker her

Sommerjakker til kvinder

Den første af disse sommerjakker til kvinder er fra mærket G-Star, som er et stort og meget kendt mærke i tøjbranchen.

Jakken har et smart design med nogle fede detaljer. Den er også ganske praktisk til en regnvejrsdag, da den har en hætte.

Prisen er 1195kr, og er lidt i den dyre ende for en sommerjakke. Men du er også sikker på at få god kvalitet, og samtidig er det en jakke, som du kan bruge år efter år, hvor du sparer udgifterne til en ny sommerjakke.

Sommerjakker til kvinder trøje

Find jakkerne lige her

Den næste sommerjakke er fra det kendte mærke Only. Den kan godt minde lidt om en trøje, du hurtigt kan tage på, når du skal hjemmefra. Det giver den også et ganske unikt og simpelt look, som du nemt kan matche med diverse T-shirts, toppe og bukser.

Prisen for denne jakke er 299kr.

Sommerjakker til kvinder blomster

Her har vi så en sommerjakke, hvor mønsteret virkelig taler om et sommertema. Mærket hedder denne gang Mint&Berry

Sommerjakken har et friskt og naturligt sommermønster, hvor der er masser af blomster i rød og blå. Det passer også rigtig godt sammen med den hvide baggrund på jakken.

Denne flotte jakke koster 499kr.

Sommerjakke til kvinder Only

Den fjerde jakke af disse sommerjakker til kvinder er også fra mærket Only.

Den har et flot og simpelt design, hvor der blandt andet er en lille detalje af en bryst lynlås. Den passer perfekt sammen med et par fede jeans. Og hvis du vil over i et lidt mere råt tema, så vil et par slidte jeans også passe rigtig godt med den.

Jakken koster 379kr.

Sommerjakke til kvinder cowboy

Find jakkerne lige her

Den sidste sommerjakke er fra mærket G-Star. Den minder en smule om en cowboyjakke uden helt at være det. Cowboy stilen ligger dog lidt i jakken, så det giver et rigtig fedt look, når du matcher den med et par jeans og f.eks. en T-shirt.

Ligesom den anden jakke fra G-Star er denne sommerjakke også i den lidt dyre ende. Prisen er denne gang 1395kr, men hvis du er på udkig efter en smart jakke du kan bruge mange gange, så er denne også et godt valg.

Nu har du set nogle sommerjakker til kvinder, og vi håber, at du kunne lide en eller flere af dem. Du er meget velkommen til at fortælle os din mening. Skriv en kommentar til os i feltet neden under.

Du kan også læse et par af vores artikler og få noget inspiration, til hvilket slags tøj du kan matche med jakkerne. Artiklerne finder du herunder. Se f.eks. et par fede sommer T-shirts, som du kan bruge med jakkerne.

Sommer T-shirts til kvinder

Flotte T-shirts fra Only

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar