- Mænd Trøjer

Sort og smart T-shirt fra Lacoste

Nogle gange kan en ganske almindelig sort T-shirt være lige det, man står og mangler. Den kan ganske enkelt udfylde den tomme plads i tøjstilen.

Enhver mand bør have en eller anden form for neutral T-shirt i skabet, som han kan hive frem, hvis beslutningen er ovre i den vanskelige ende. Her kan en sort T-shirt fra Lacoste stort set redde enhver situation, du havner i.

Så nu har vi fundet frem til en sort T-shirt fra Lacoste, som lever op til præcis disse punkter.

Kig med under billedet og læs, hvad vi synes om denne lækre sag af en smart T-shirt fra Lacoste.

Har du lyst til at købe eller se nærmere på T-shirten? Så skal du blot klikke på linket neden under, eller på selve billedet.

Super smarte T-shirts til mænd – Find dem her

Sort og smart T-shirt fra Lacoste

Her er så den udvalgte sorte T-shirt, og selvom den blot er i sort, så giver den stadig en fed udstråling. Og som for det meste får du selvfølgelig det velkendte krokodille logo med på fronten af T-shirten.

Den passer til enhver situation, hvor du står og mangler en T-shirt til et eller andet. Brug den til hverdag, til arrangementer eller til en tur i byen, hvor du skal vise dig frem.

Sort Lacoste T-shirt – Når du matcher den

Som en fed kombination anbefaler vi også at du bruger den med eventuelt nogle shorts, når sommeren rigtig kommer over os. Ellers er et par seje bukser også altid et klart valg.

Prisen ligger i den klassiske ende for en Lacoste T-shirt, og lyder på 349kr. Det er også en glimrende pris for en meget stilren og smart T-shirt, hvor kvaliteten er i fokus.

Fortæl os hvad du synes ved at skrive en kommentar i feltet nederst på siden. Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar