- Kvinder Accessories

Strandtøj til kvinder

Har du endnu ikke været på stranden, eller trænger du bare til noget nyt tøj til din næste tur?

Tag et kig på vores udvalgte strandtøj til kvinder, hvor der både er tøj og lidt ekstra fint tilbehør, som du kan tage med dig på stranden. Tingene kan sættes sammen, så du kommer til at ligne en stjerne, når du besøger stranden næste gang. Og du kan nemt pakke det, så du kan tage det med på ferie. Det er stadig ikke for sent at besøge stranden i år.

Eksempler på fedt strandtøj til kvinder

Her har vi valgt at kigge på en sarong med et virkeligt flot fugle mønster, hvor fuglene har farverne rød og sort, der virkelig får det til at se godt ud på den hvide baggrund. Det smarte ved en sarong er, at du nemt kan tage den på, enten som en kjole eller en nederdel, så du lige har lidt ekstra over dig på stranden.

Fugle sarong til kvinder

Find din sarong her

Her er også en sarong med et flot mønster af blomster, der bare skinner ekstra meget igennem på stranden. Der er masser af farver, som passer godt sammen i en smart blandet kombination. Du kan også vælge at bruge din sarong som underlag på stranden og stadig tage den på bagefter. Bare smid den en tur i vaskemaskinen bagefter, og så er den klar til næste gang turen går til stranden. Husk at de kun tåler maskinvask ved 30°C.

Blomster sarong til kvinder

Find din sarong her

Det næste i vores udvalgte strandtøj til kvinder er denne sorte bikini. Denne bikini er så smart, at den har aftagelige stropper, der både gør den smart og praktisk på samme tid. Den er et must-have i din samling af strandtøj.

Sort bikini til kvinder
Find din nye bikini her

Strandtilbehør – flot supplement til strandtøjet

En tur på stranden behøver ikke kun at omhandle strandtøj, for du kan passende vise dig lidt ekstra frem, når du alligevel er letpåklædt. Så hvorfor dog ikke vise et flot armbånd frem, mens du er i gang. Det behøver ikke at være et dyrt armbånd, og faktisk anbefaler vi et billigt et af slagsen, for at det ikke skal tage skade. Dette flotte sølv armbånd ligner et til rigtig mange penge, men i dette øjeblik koster det kun 149kr. Det er billigt for et smukt sølv armbånd. Du vil helt klart være glad for at have det med til at vise frem på stranden.

Flot sølv armbånd til strandtur
Find et flot armbånd lige her

Den sidste del af det lækre tilbehør til stranden er denne brune clutch, hvor du simpelt kan putte dine private sager i, mens du ligger og tager sol. Og så kan du også vælge at bruge den til hverdag eller i byen.

Brun clutch til strandtur
Her finder du en smart clutch

Kunne du lide vores udvalg af strandtøj til kvinder? Så lad os høre din mening om det. Fortæl hvad du også rigtig godt kan lide at have med på stranden uanset om det er tøj, smykker eller andre accessories.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar