- Kvinder Overtøj

Stribet sommerjakke fra Springfield

Sommeren er snart over os, og selvom varmen begynder at banke på, skal vi huske, at vi stadig bor i lille Danmark. Så en kølig sommeraften er slet ikke urealistisk. Springfield er også kendt for at gå op i kvaliteten på materialet og de små detaljer ved deres tøj.

Derfor har vi selvfølgelig også haft et hurtigt kig på en flot stribet sommerjakke til kvinder. Du kan bruge den som inspiration, så du er klar til at vælge en sommerjakke, der passer til dig. Skulle du falde for den, så skal du blot følge linket neden under, eller klikke på selve billedet.

I skrivende stund er det den eneste sommerjakke fra Springfield, men det kan jo hurtigt ændre sig. Prisen er på 299kr, så det er en ganske fornuftig pris for en smart sommerjakke med striber. Læs mere om jakken neden under billedet.

Sommerjakke fra Springfield – Find den her

Sommerjakke fra Springfield

Lidt om sommerjakken

Selve jakken har et mønster med de klassiske striber, og som bekendt, går striber stort set aldrig af mode. Desuden er den også helt ideel med en god sammensætning af farver.

Du er endda så heldig, at jakken kan vendes en omgang, så du næsten får en helt ny sommerjakke med blomster som mønster. Det passer også helt perfekt til sommeren. Du kan se mønstret på billedet, lige omkring halsen.

I den mere praktiske del har jakken også en hætte, som du med god fornøjelse kan bruge, hvis der kommer en lille sommerbyge. Jakken har også stiklommer, som du kan have dine hænder i, hvis det er lidt køligt.

På Dobbeltmode vil vi gerne give dig masser af inspiration, som du kan bruge, når du skal vælge tøj. Derfor er vi også interesseret i at høre din mening, så skriv en kommentar til os nederst på siden. Lad os høre, hvad du synes!

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar