- Kvinder Trøjer

Striktrøjer til kvinder – Gør det behageligt for dig selv

Gode bud på smarte striktrøjer til kvinder

I denne artikel har vi kigget os om efter en række flotte striktrøjer henvendt til kvinder, og vi har her udvalgt fem styks, som vi synes særligt godt om! De er valgt så der er lidt for enhver smag, så der er sikkert også en, som vil være lige noget for dig.

Det er jo altid rart lige at kunne hoppe i en striktrøje, enten for at holde varmen eller bare for hyggens skyld, når du sidder hjemme. Det er altid rart lige at have en dejlig trøje til at tage med, når du skal ud af døren.

Har du lyst til at finde striktrøjerne eller se nogle flere? Så check nogle af de links, der er på siden, eller også på nogle af billederne.

Se det store udvalg af striktrøjer til kvinder! Klik her!

Striktrøjer til kvinder blomster
Striktrøjer til kvinder blå farve
Striktrøje til kvinder hvidt mønster

 

Striktrøjer til kvinder Vila hvid strik
Striktrøjer til kvinder

Striktrøjer til kvinder i lækker kvalitet

Vi har samlet nogle striktrøjer til kvinder fra 3 forskellige mærker, som alle er nogle af de store indenfor mode til kvinder. De er altid med på den nyeste mode, og de sætter deres værdier rigtig højt. Så er du også sikker på at få en god kvalitet til en overskuelig pris. Du kan være sikker på, at du får fremhævet din feminine og elegante side.

Her finder du disse og flere striktrøjer!

Striktrøje til kvinder blomster

Den første striktrøje har et rigtig flot mønster af blomster og her får de farverne til at matche godt sammen med en blanding af hvid og sort. Du har også mulighed for at få trøjen med røde blomster i stedet for hvide, hvilket du også nemt kan få til at matche med resten af dit tøj. Så her får du en lækker og blød striktrøje fra Vero Moda, der altid er med på den nyeste trend.

Striktrøje til kvinder blå farve

Den næste af disse striktrøjer til kvinder er så denne lækre blå striktrøje fra Only. Her får du en smart og feminin trøje, og det er også lige det, som Only er gode til. De elsker at fremhæve den stærke feminine side med en god stil. Du kan få modellen i både grøn, lilla, lyserød, rød og selvfølgelig i den blå farve, som er vist på billedet.

Striktrøje til kvinder hvidt mønster

Her har du en smart Vero Moda striktrøje, som du ikke vil fortryde at have i dit klædeskab. Den har nogle flotte detaljer i mønsteret, hvor blandt andet de hvide pletter passer rigtig godt sammen med den grå baggrund på trøjen.

Striktrøjer til kvinder Vila hvid strik

Vi har også kigget på en super dejlig striktrøje fra Vila. Her får du en model, som får dig til at fremstå med god stil og en feminin side. Du vil helt sikkert føle dig godt tilpas i denne bløde og behagelige striktrøje. Vila er nemlig altid med på moden med en god kvalitet og en god pris, så du altid kan klæde dig ordentlig på.

Striktrøjer til kvinder

Den sidste af vores udvalgte striktrøjer til kvinder er denne model fra Vero Moda. Denne lækre model kan du få til at passe med alt slags tøj, og er et must-have i din tøjsamling. Trøjen har et cowlneck look, der giver den runde form omkring halsen, og det giver den en virkelig smart udstråling, når du har den på.

Var der én af striktrøjerne du synes, så godt ud? Bare følg linket neden under og find dem med det samme.

Find striktrøjer lige her!

Ekstra inspiration:

Klik på vores artikel neden under, hvor du kan få lidt inspiration til, hvad du kan tage på inden under trøjen.

T-shirts til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar