- Kvinder Bukser

Sweatbukser

Her har vi valgt at kigge på 3 par sweatbukser, som vi mener, ser rigtig godt ud. Vi har valgt at kigge på netop disse sweatbukser, fordi deres design har et rigtig godt look, og så er de behagelige at gå i, når du bare skal slappe af i din fritid, og nyde at du bare kan gå frit rundt i dit hjem i afslappet stil.

Sweatbukser grå
Her kan du finde sweatbukserne

Det første par sweatbukser vi har kigget på, er et par simple bukser, du nemt kan trække i, og gå frit rundt i dit hjem med en dejlig afslappet følelse. Udseendet er ganske simpelt med en grå farve, som passer fint sammen med de orange bindebånd øverst på bukserne. Bukserne er fra det danske Lollys Laundry, så kvaliteten og prisen hænger helt perfekt sammen. Dette par sweatbukser kan du matche med det meste af andet slags tøj, lige fra t-shirts til almindelig langærmet bluser. Der er 2 skrålommer og en enkelt snydelomme bagpå, så du har mulighed for at opbevare ting på dig.

Sweatbukser leopard stribe
Det andet par sweatbukser er også fra det danske Lollys Laundry, hvor stilen med at styre sit eget look, virkelig kommer til udtryk. Hvis du kan lide leopard looket, så er disse bukser lige noget for dig, for her får du et leopard print for alle pengene. Du kan bruge både t-shirts, tanktoppe og en fin skjorte til disse bukser, da leopard printet kan matche med meget forskelligt slags tøj. Så her har du både mulighed for at gå rundt hjemme og i byen med et par afslappet bukser, uden at du skal tænke over, om de passer fint sammen med resten af dit tøj.

Sweatbukser hvide
Det sidste par bukser er fra det hollandske mærke Zoe Karssen, der laver nemme og smarte tøjløsninger indenfor tops og bukser. Mærket har blandt andet tiltrukket kendte såsom Beyoncé og Kate Moss. Her har du nogle bukser, som du kan sammensætte med en t-shirt, langærmet bluser og strikbluser. Du kan også sætte dem sammen med et par almindelige sko. De hvide striber langs siden er en flot sammensætning med det grå udseende, som bukserne bærer mest præg af.

Her kan du finde sweatbukserne

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar