- Kvinder Trøjer

T-shirts til kvinder

Så har vi kigget på nogle T-shirts til kvinder, og vi har fundet frem til nogle rigtig smarte og lidt alternative T-shirts. Tag ikke fejl, for her er lidt en blanding mellem “gå i byen”-T-shirts og bare en ganske almindelig T-shirt til en afslappende dag på sofaen og måske endda en T-shirt til træningsdage, hvis du lige står og mangler sådan én.

T-shirts til kvinder i mange variationer

Som med rigtig meget andet tøj til kvinder, så er det sammensætningen der gør den store forskel og den der gør det muligt at bære meget forskellige stilarter til forskellige anledninger. Det er rigtig fedt når det lykkes og bl.a. det vil vi inddrage i denne artikel med bud på forskellig stil, der tillader selv t-shits at være helt IN.

T-shirts til kvinder

Få fingrene i din T-shirt lige her

Her er så den første af disse T-shirts til kvinder, og den her T-shirt skal nok få skaffet dig lidt opmærksomhed, hvis du vælger at tage den på i byen. Samtidig er den dog også en ganske flot T-shirt, for den bærer en klassisk sort baggrund med hvid tekst og en flot rød farve, selvfølgelig formet som et par læber. De sorte par læber er dog lidt svære at få øje på, fordi den røde farve nemmere tiltrækker øjets opmærksomhed. Alt i alt en rigtig fed T-shirt til din samling af gå i byen tøj.

T-shirts til kvinder sort

Også denne T-shirt kan du smide i din gå i byen tøj “bunke” uden at få problemer med at style den med et par jeans. Teksten og baggrunden passer godt sammen og gør T-shirten ganske neutral, så du både kan bruge den til en ganske almindelig hverdag, eller du kan vælge at tage den på i byen med veninderne.

Læs også: Fede T-shirts til kvinder

T-shirts til kvinder Miami

Så er vi nået til den tredje T-shirt til kvinder, og her er der en fin T-shirt, som du kan vælge at tage på til en afslappende dag i hjemmet, eller måske til noget rengøring. Du kan også vælge at bruge den til træning uanset, om du træner i et fitness center, udenfor eller et helt tredje sted. Den passer perfekt til en evt. sort top under T-shirten, hvor farverne foran vil matche rigtig godt med det sorte indenunder.

T-shirts til kvinder Brooklyn

Her har vi så en T-shirt, som vil passe rigtig godt til en god træningsdag, eller bare hvis du har lyst til at rende rundt i hjemmet. Den er en smule gennemsigtig, så hvis du vælger at tage den på til træning, så kan det være en god ide at have noget andet på indenunder, evt. noget andet sort. Men den fungerer fint som et lille ekstra lag tøj til din træning.

Se også vores: 10 Vero Moda T-shirts

T-shirts til kvinder pink

Den sidste af disse T-shirts til kvinder kan du bruge til lidt af det hele. Du kan sagtens bruge den til en stille og rolig tur i byen med dine veninder, eller du kan bruge den på en hverdag. Pink er jo som sagt den feminine farve, så mon ikke om du også får tiltrukket dig en lille smule opmærksomhed, når du har den på.

Var der en T-shirt eller flere, som du godt kunne lide og har lyst til at tage et ekstra kig på? Følg linket nedenunder, og så vil du kunne finde nogle flotte T-shirts til kvinder.

Få fingrene i din T-shirt lige her

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar