- Kvinder Trøjer

Toppe med blonder – Se flotte toppe her

Så er det blevet tid til at kigge lidt på nogle toppe med blonder, og derfor har vi nu valgt at lave en artikel omkring dem.

Vi har selvfølgelig også udvalgt nogle flotte eksempler, som du kan kigge lidt nærmere på rundt omkring i artiklen. Vi håber, at du kan få lidt inspiration, så du er klar til at vælge en rigtig flot top med blonder.

Her i artiklen har vi valgt nogle toppe fra mærkerne: Dorothy Perkins, Anna Field, Object og Rosemunde. Og der er god kvalitet at hente hos disse mærker.

Priserne svinger mellem 149-499kr, så der er lidt at vælge i mellem.

Se toppe med blonder lige her

Toppe med blonder
Toppe med blonder sort

Toppe med blonder giver et hot look

Det er vist ikke nogen hemmelighed at toppe med blonder er med til at give et rigtig smart og hot look.

Deres unikke mønstre er helt klart med til at gøre dig mere iøjnefaldende, næsten uanset hvor du befinder dig. Så hvis du mener, at du lige kunne trænge til lidt ekstra opmærksomhed, så er en top med blonder et godt valg. Især hvis du går efter en af de toppe med et tydeligt mønster.

Se toppe med blonder lige her

Toppe med blonder blå
Top med blonder i brun

Mange flotte toppe med blonder på nettet

Toppe med blonder findes, som så meget andet tøj, også på nettet. Og her er der mange forskellige farver og mønstre, som du har fri mulighed for at vælge imellem.

Tag f.eks. Rosemunde, der har gjort blonder på deres toppe nærmest til deres unikke design.

De findes i blandede farver, eller i enkeltfarvede toppe og med rigtig mange mønstre, hvor hvert enkelt er deres helt eget look. Selvom de enkeltfarvede toppe kun består af én farve, så betyder det slet ikke, at de er i den kedelige afdeling. For farven kan nemt have en kraftig eller mindre kraftig udstråling. Desuden bliver farven matchet med blonderne, så du får et lækkert outfit.

Se toppe med blonder lige her

Top med blonder bordeaux
Top blonder kort

Toppe med blonder til hverdag og fest

Når du nu skal til at vælge tøj til enten til hverdag, eller hvis du står og skal til fest eller måske et arrangement, så tag et ekstra kig på toppe med blonder. Her får du nemlig noget tøj, som ser godt ud, og kan give dig et fedt look til hverdag og til fest.

Selvom mønsteret og farverne måske nogle gange vil egne til bedst til de lidt mere festlige omstændigheder, så betyder det skam ikke, at du ikke også kan bruge dem på en ganske almindelig hverdag. Det vil også vise, at du har en god smag og give dig en smart stil til din dagligdag.

Og så har du jo mulighed for at kombinere toppe med blonder sammen med en hel masse andet tøj. Det kan være lige fra nederdele til almindelige jeans. Og som lidt ekstra kan du jo altid pynte med lidt accessories og smykker.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar