- Kvinder Trøjer

Toppe med print er altid et hit

Nu er det blevet tid til at kaste os over nogle toppe med print, hvor du hurtigt vil finde ud af, at de kan være et kæmpe hit. Her i artiklen har vi selvfølgelig også valgt at tage nogle eksempler med, som du kan finde rundt omkring i artiklen.

Se dem, nyd dem og opdag hver deres helt egen stil.

Køb toppe med print og få et fedt look

Alle har hver deres egen smag efter et outfit. Men hvor du helt klart ikke går galt i byen er med en smart top med print.

Derfor kan det selvfølgelig også være en smule svært at finde den helt rigtige top. Men frygt dog ikke. Det handler dybest set om, hvilken stil du selv er til. Er du glad for mange farver, eller måske hvor der er kraftige mønstre? Eller du er måske mere i en ganske neutral top, med en enkelt farve?

Begge dele er ganske fine, og fungerer i vores moderne samfund. Så du går skam ikke glip af at være med på den nye trend.

Find flotte toppe med print lige her

Toppe med print
Toppe med print hoveder
Top med tal print

Mange slags toppe med print

Der findes rigtig mange looks, og dette gælder selvfølgelig også, når du kigger efter toppe med print. Du kan hurtigt fare vild i junglen, hvor der findes mange toppe med print.

Nogle af de gode klassiske er selvfølgelig en top med et tal printet på forsiden og måske endda også på bagsiden. Derudover er der jo også de enkeltfarvede, hvor der måske er et lille mønster.

Endelig er der jo også de toppe, hvor der er en kraftig farve kombineret med enten tekst eller et meget fremstående mønster, som du hurtigt vil lægge mærke til.

I sidste ende kan du jo også vælge at lave dit helt eget print og få sat på en top. Så er du selvfølgelig helt sikker på, at få en top, som passer 100% til lige netop dig.

Find din næste top med print nu

Top med print tekst og blomst
Rose top med print
Blå streger top print

Toppe med print online

Ligesom så meget andet tøj, så er det også muligt at finde toppe med print rundt omkring på nettet. Og du vil også opdage, at der findes rigtig mange forhandlere, som sælger forskellige toppe.

Blandt andet af mærkerne; Even&Odd, Cayler & Sons, TwinTip, Vero Moda og Only. Det er de mærker, som vi har valgt at tage med i vores udvalgte toppe med print. Det er dem, du kan se i artiklen.

Prisen svinger også mellem 79-249kr, så det er ikke fordi, du kommer til at slippe en formue for at få en lækker top. Kvaliteten skal du heller ikke bekymre dig om for selvom, at man måske skulle tro, at den vil være ringe til lave priser, så er det ikke tilfældet her.

Vi håber, at du har fundet en smart top med print, som du kan blive glad for. I bund og grund kommer det meget an på din egen smag. Vi håber dog, du kunne bruge de udvalgte toppe som inspiration, så du selv kan finde en top.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar