- Kvinder Kjoler

Vila stribet kjole – Smart og klassisk look

Er du på udkig efter en Vila stribet kjole? Så er du helt sikkert havnet det rigtige sted. I denne artikel har vi haft kig på 4 kjoler med striber, fra Vila.

Her kan du få inspiration til, hvilken slags kjole der vil passe lige præcis dig allerbedst. Priserne ligger på 200-250kr, så det er en rigtig fin pris for nogle kjoler af god kvalitet og fra et modebevidst mærke.

Vila stribet kjole

Den første Vila stribet kjole har vi valgt, da den er super elegant og du kan bruge den til både hverdag eller til lidt mere festlige begivenheder. Vi er vilde med stilen på denne kjole og især den runde hals giver et naturligt feminint look.

Vila stribet grå

Her er en lidt mørkere kjole med en lynlås i ryggen og med halvlange ærmer. Igen er det en rigtig fin og feminin kjole, hvor du også kan få vist dig selv frem.

Vila stribet blå

Med denne kjole er vi ovre i en lidt lysere udgave med helt hvide striber. Kjolen har en rund hals og har lange ærmer. Desuden er kjolen en smule længere bagpå, end den er foran.

Vila kjole stribet

Så er vi tilbage i den lyse afdeling, hvor kjolen denne gang har en V-udskæring ved halsen. Ligesom den første kjole er den god til både hverdag, hvis du lige vil vise dig selv lidt mere frem, og samtidig kan du også bruge den til en festlig lejlighed.

Vila stribet kjole – Altid på mode

Når du kigger op stribede kjoler, giver de hurtigt udtryk for et klassisk og elegant look. Det skyldes lidt at striber er tidsløst og stort set altid kan bruges i en eller anden sammenhæng.

Dette gælder også ved en Vila stribet kjole, hvor du får kvalitet i en prisvenlig klasse. Du får en kjole med et fantastisk feminint design, der passer til de moderne trends.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar