- Kvinder Trøjer

Vila toppe til kvinder – 3 vildt lækre eksempler

Toppe er altid et hit hos kvinder, og det skyldes jo klart, at de er smarte og findes i mange forskellige former og designs. For slet ikke at nævne i mange farver og med mønstre.

I denne omgang har vi også kastet et blik på nogle Vila toppe til kvinder, som du kan se i artiklen.

Vila toppe til kvinder i klassisk look

Vi kommer nok ikke uden om, at sorte toppe er et klassisk look, som stort set ikke går af mode. Men dermed ikke sagt, at andre farverige Vila toppe til kvinder ikke kan være med på trenden, for selvfølgelig kan de det. Der findes mange former for både farver og mønstre, som kan give et virkelig lækkert look.

Et af de mere klassiske look blandt de mønstrede toppe, er blomster looket.

Du har derfor god mulighed for at finde enten en enkelt farvet Vila top eller en med masser af farver og mønstre. Det afhænger meget af din egen smag. Men som udgangspunkt kan du roligt bruge begge dele til både hverdag og fest, hvis du har lyst til det.

Vi har også valgt at blande toppene i denne artikel en smule, så du får set en top med lidt ekstra farver og nogle klassiske sorte toppe.

Lang sort top fra Vila

Her ser du så en af de klassiske sorte toppe fra Vila. Og samtidig har den også et flot mønster ved halsen og en V-udskæring lige omkring halsen. Derudover har den også nogle smarte tynde stroppe ved skuldrene.

Det er en rigtig fin top, der viser, at du sagtens kan bruge Vila toppe til kvinder både til hverdag eller til fest, uden at du skal tænke alt for meget over at matche den helt perfekt.

Pris: 149kr.

Se udvalget af Vila toppe lige her

Vila toppe til kvinder

Flot gennemsigtig top fra Vila

Vi har fundet frem til denne flotte og gennemsigtige Vila top, som du med fordel kan bruge, hvis du har lyst til at vise dine former lidt frem. Ellers kan du også vælge at bruge f.eks. en sort T-shirt indenunder, hvis du ikke har lyst til at vise dig alt for meget frem.

Uanset hvilken beslutning du tager, har den et flot mønster med en smart rund halsudskæring.

Pris: 279,95kr.

Se udvalget af Vila toppe lige her

Gennemsigtig Vila top til kvinder

Vila top med blomster mønster

Et af de mere klassiske look blandt de mønstrede toppe, er blomster looket. Det kan du hurtigt se på toppen neden under, hvor blomsterne og valget af farver er med til at give toppen et livligt look.

Den har ekstra korte ærmer og en smart V-udskæring ved halsen, som giver et ekstra pift til looket. Og så kan du nemt matche den med f.eks. et par flotte mønstrede bukser til kvinder.

Med et par mønstrede bukser sammen med denne top er du sikker på at vække opsigt, når du kommer gående.

Pris: 299kr.

Se udvalget af Vila toppe lige her

Blomster Vila top til kvinder

Det var så de 3 Vila toppe til kvinder, som vi havde valgt at tage med i denne omgang. Vi håber helt klart, at du har været tilfreds, og måske ligefrem har anskaffet dig en af dem, eller fundet inspiration, så du er klar til at vælge en lækker top.

Du er meget velkommen til at sende os en kommentar nederst i artiklen, så vi kan høre din mening om tingene.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar