- Kvinder

Vintermode kan hurtig variere alt efter hvordan vejret er 2014

Når du skal i gang med at finde den helt perfekte vintermode for 2014, skal du huske at holde øje med vejrudsigter og hvad diverse eksperter siger.

Det er nemlig en tradition at det smukke vintervejr også er det som bekræfter hvad moden for 2014 er. Hvis vi skal nævne et hurtigt eksempel på dette, så vil en hvid vinter gøre så det er hvidt tøj som er på mode, da du vil komme til at matche den smukke natur.

Vinteren er en årstid hvor man ikke skal adskille sig fra naturen, men derimod blive et med naturen.

Falder sneen ikke, men vejret i stedet blot bliver koldere og isen begynder at komme frem på jorden, kan man gå med store og flotte jakker som har naturens farver. Dette kan være forskelligt, alt efter hvor man befinder sig.

Det kan også være at der nogle steder i landet er store snebyger, mens der i andre ikke er noget sne overhovedet.

Vinterjakke kvinde sort

Klik og find en super smart vinterjakke

Dette går du ikke galt i byen med, uanset hvad vejret er – gælder også i 2014

Kan du ikke finde ud af – eller har svært ved – at finde tøj som passer godt ind på naturen, kan du også gå med den lidt mere sikre stil, som ingen kan banke dig i hovedet for. At køre den sikre stil gør også at du har mulighed for at finde noget at sidste års tøj frem igen.

Det første vi skal kigge på er overtøjet. Dette er typisk de klassiske jakker som gerne må være lidt store, så man på en måde kan ‘putte’ sig i den. Er man ikke til de store jakker, kan en lille og tætsiddende (Den må ikke føles tætsiddende!) også gå an, så du kan vise dine former frem.

Næst efter jakkerne skal du selvfølgelig også have bukserne – Bukserne er i år brede vide ben, hvor de er løse med masser af plads til bevægelse. Nederst, der hvor bukserne slutter, skal de dog gå ind og sidde fast.

Hvis du vil have støvler til, har de mange modehuse valgt at gå med en chunky ankelstøvle, som især passer godt til de mange strikkjoler der er derude.

Til sidst, er fest outfittet i år en klassisk, smuk og lidt udfordrende cocktailkjole – den skal meget gerne have nogle mættende juvelfarver, da dette vil skabe opmærksomhed omkring dig til festen.

Her finder du flotte vinterjakker

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar