- Kvinder Accessories

5 billige ure til kvinder

I denne artikel har vi været på udkig efter nogle billige ure til kvinder, så du kan komme til at se smart ud, uden at det skal koste dig en formue.

Der findes masser af forskellige ure online, hvor du kan få dem i både forskellige farver, mønstre og størrelser.

Billige ure til kvinder er praktiske, men også smarte

Selvom at du finder et billigt ur, betyder det ikke at kvaliteten er dårlig, eller at designet er noget skrammel, for selvom at prisen er lav, så kan uret sagtens være i fin stand.

Vi har udvalgt 5 ure, som vi synes, er smarte, og så du har lidt inspiration til et fedt look. De koster mellem 99-149kr, så det er en rigtig fornuftig pris til nogle seje og feminine ure.

Husk at uret ikke behøver at være til dig selv, men det kan sagtens være en ideel gave til en veninde, søster eller til kæresten hvis mændene læser med her.

Find flere billige ure til kvinder – Klik her

billige ure til kvinder sort læder

Her ser du et smart ur i sort læder, som giver et klassisk og moderne look. Uret er meget enkelt i sin form, men beholder stadig en rigtig god udstråling.

billige ure til kvinder guld læder

Ligesom uret ovenover er dette ur også enkelt, dog med den forskel at nu er læderet i guld. Det giver en lidt kraftigere udstråling, når du skal fange andre folks opmærksomhed.

billige ure til kvinder guld mustache

Her ser du så et lidt anderledes ur, lidt komisk måske, men stadig med en vis charme over sig. Vi hentyder selvfølgelig til det pæne moustache i midten af uret. Dog er det også et meget moderne ur, hvor det åbner op for muligheden om at give udtryk for sin egen personlighed.

billige ure til kvinder hvid

Det næste ur af vores udvalgte billige ure til kvinder, er så dette ur fra Geneva. Dette er et rigtig fint hvidt ur, som godt kan virke lidt neutral, men det gør blot, at det kan passe til stort set enhver situation.

billige ure til kvinder pink

Du kan finde urene lige her

Dette pink ur fra Geneva er klart et kendt træk fra mærket, der er kendt for deres mange farver. Det er et virkelig iøjnefaldende, og du kan være ret sikker på, at folk vil lægge mærke til dig, når du kommer med sådan et ur. Det skriger næsten efter et klassisk feminint look, hvor piger går med lyserødt.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar